U bent hier

S.S.R.-N.U.

De studententijd kan de mooiste tijd van je leven zijn. Zorg dat dit voor jou ook geldt en wordt lid van S.S.R.-N.U., de Christelijke studentenvereniging waar feesten en diepgang hand in hand gaat in ons eigen pand aan de oudegracht!

Eigen pand in hart van Utrecht

Sinds 1906 zijn wij gevestigd in het hart van Utrecht. Na het betrekken van vele panden, zitten wij sinds 1982 in ons eigen pand N.I.S.A.T.A. aan de Oudegracht. Als sinds de oprichting is S.S.R.-N.U. een algemeen Christelijke studentenvereniging waar iedereen lid mag worden!

S.S.R.-N.U. is middelgrote studentenvereniging

S.S.R.-N.U. heeft momenteel zo’n 200 leden en dit is ook een grote kracht van de vereniging. Iedereen kent elkaar en is betrokken bij elkaar. Daarnaast zijn er grote mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen S.S.R.-N.U.. Een commissie, dispuut, ondervereniging, bestuur, je kunt jouw tijd bij S.S.R. zo gek maken als je zelf wil!

Feesten & diepgang

S.S.R.-N.U. is dè vereniging waar feesten en diepgang hand in hand gaan. Zo beschikken wij als enige studentenvereniging over een eigen werfkelder voor onze mooie feestjes. Van schuimfeest, themafeestjes tot een groots Pandfestival, alles is mogelijk!

Ook staat S.S.R.-N.U. bekend om haar goede debatten en lezingen en verandert onze sociëteit geregeld in een cultureel podium waar iedereen welkom is om de lezing/het debat te volgen. Van landelijke politiek tot een gemeenteraadsdebat, religiedebat tot een inhoudelijke lezing, ieder jaar komen landelijke kopstukken langs om hun kennis met onze studenten te delen.

Lid worden bij S.S.R.-N.U.

Ben jij op zoek naar een mooie studentenvereniging, waar je aan het einde van je studententijd van kunt zeggen: ik heb een mooie studententijd gehad? Kom dan het sfeertje proeven tijdens een van onze open avonden aan de Oudegracht 32. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle open S.S.R.-activiteiten? Geef je dan op voor de geïnteresseerdenmail en volg ons op Facebook & Twitter!

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact S.S.R.-N.U.

Oudegracht 32
3511 AP Utrecht

info@ssr-nu.nl
www.ssr-nu.nl

Lees ook

hbo studenten
hbo studenten
Abonneren op