U bent hier

Biton

B.I.T.O.N. is een studentengezelligheidsvereniging waar kleinschaligheid, gelijkwaardigheid, vrijblijvendheid en diversiteit centraal staan:

Kleinschaligheid

We hebben ongeveer 400 leden, waardoor je elkaar makkelijk leert kennen. Voor nieuwe leden is dit fijn, omdat ze zo snel opgenomen worden in het gezellige verenigingsleven van Biton. Wanneer je langskomt, zijn er altijd mensen die je kent of waar je bij aan kunt schuiven.

Gelijkwaardigheid

Bij Biton is iedereen gelijk. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen eerstejaars en ouderejaars en actieve of niet-actieve leden. Er wordt geloot voor commissies en je kunt als eerstejaars meteen actief worden. De introductie is ook op gelijkwaardigheid gebaseerd, Biton heeft dus geen ontgroening.

Vrijblijvendheid

Naast het doorlopen van de introductie en het betalen van contributie kent Biton geen verplichtingen. Je kunt naar Biton komen om je in je vrije tijd te vermaken op de dansvloer of aan de bar. Maar je kunt ook actief worden in een of meer van de 26 commissies, de zes disputen of de vele clubs die Biton rijk is. Biton is wat je er zelf van maakt. Hoe jij je lidmaatschap in wilt vullen is geheel aan jou.

Diversiteit

Bijna alle soorten studies en studenten zijn vertegenwoordigd op Biton. Dit geeft leden de kans met de meest uiteenlopende mensen in contact te komen. Zo maak je kennis met verschillende ideeën en meningen, wat interessante en gezellige avonden oplevert. 

Kennis maken met Biton

Eens in de paar maanden is er een Open Avond of een BiTe-feest. Op deze avonden kunnen niet-leden langskomen in ons pand aan het Lucasbolwerk om de gezellige sfeer te proeven.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact Biton

Lucasbolwerk 16
3512 EH Utrecht

info@biton.nl
www.biton.nl
030-2341310

Lees ook

hbo studenten
hbo studenten
Abonneren op