U bent hier

TIAS School for Business and Society Utrecht

Bij TIAS School for Business and Society doceren ze vanuit de gedachte dat inzichten van vandaag niet de oplossingen van morgen zijn. Daarom leggen ze, naast het overbrengen van kennis en vaardigheden, de nadruk vooral op het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering. Andere vragen stellen om te weten hoe het echt zit. Op zoek naar antwoorden met impact op organisaties, business en de samenleving.

TIAS is de business school heeft een breed portfolio aan deeltijd masters, MBA-opleidingen, masterclasses, PhD trajecten en maatwerk oplossingen en heeft vestigingen in binnen- en buitenland. Het TIAS-gebouw op de campus van Tilburg University is de hoofdlocatie.

Opleidingen TIAS

TIAS heeft een ruim aanbod aan geaccrediteerde masteropleidingen, deze deeltijd masters combineren de laatste academische inzichten, met een directe link naar de praktijk. Een TIAS (Executive) masteropleiding is goed te combineren met een fulltimebaan en geaccrediteerd door de NVAO. Voorbeelden van master-opleidingen zijn Executive Master in Finance, Executive Master Informatie Management, Executive Master of Business Valuation en Executive Master of Management in Education.

Nummer 1 business school van Nederland

Kies voor een MBA aan de nummer 1 Business School van Nederland en een top 20 business school in Europa. TIAS biedt MBA-opleidingen in verschillende formaten: full-time of deeltijd, in Nederland of in het buitenland. 

Contact TIAS School for Business and Society Utrecht
Kroonstraat 50
3511 RC Utrecht
013 466 86 00
www.tias.edu

Lees ook

netflix
thuis studeren
Abonneren op