U bent hier

Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

HKU onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en de media en is een drijvende kracht in opleidingen en innovatie voor de creatieve industrie. Aan HKU studeren bijna 4000 studenten in de richtingen Beeldende Kunst, Design, Muziek, Theater, Games en Interactie, Media en Kunstmanagement. HKU is gevestigd in Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

Wil jij vormgever, beeldend kunstenaar, musicus, kunstmanager, computeranimator, studiotechnicus, game ontwikkelaar, acteur of dramaschrijver worden? Dan heb je goede kans een geschikte opleiding op de HKU te vinden.

Vijf faculteiten HKU

De HKU heeft 5 faculteiten en is gevestigd in Utrecht, Hilversum en Amersfoort. Elke faculteit heeft een eigen locatie en een eigen sfeer, zodat je het gevoel krijgt op een kleinschalige hogeschool te zitten. Met bijna 3900 studenten is de HKU één van de grootste op kunst en cultuur gerichte opleidingsinstituten in Europa.

Meer dan 50 Opleidingen

Naast meer dan 50 bachelor afstudeerrichtingen heeft de HKU ook vooropleidingen, masters en post-hbo studies. Voor bijna iedere bacheloropleiding aan de HKU moet je toelating doen. De toelatingseisen voor de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent verschillen. Via Studielink kan je je aanmelden voor alle opleidingen aan de HKU. Voor meer informatie of om je in te schrijven: www.hku.nl/aanmelden.

Contact Hogeschool voor de Kunsten Utrecht:

info@ssc.hku.nl
ww.hku.nl

Lees ook

hbo studenten
hbo studenten
Abonneren op