← Terug naar overzicht

Black Friday aanbiedingen 2020

Black Friday

Bijna iedereen kent de term ‘Black Friday’ wel. De dag waarop je met enorme kortingen je favoriete kleding, meubels of elektronica inslaat. De winkels blijven tot later open en de aanbiedingen worden elk jaar beter. Ook dit jaar staan de Black Friday aanbiedingen weer voor je klaar.

Black Friday afkomst

De welbekende Black Friday is een jaarlijkse traditie die overgevlogen is vanuit Amerika. Op de vierde donderdag van november vieren zij daar groots Thanksgiving, de dag waarop families samenkomen om turkey te eten en dankbaar zijn voor de goede dingen in het leven. De dag na Thanksgiving is dan Black Friday, waarbij iedereen fysiek en online klaarstaat voor de beste aanbiedingen. In Amerika gaat het er iets heftiger aan toe dan in Nederland. Hier gaat de Zwarte Vrijdag gepaard met gezellig winkelen tot in de late uurtjes. Ook de eerstvolgende maandag daarna, op Cyber Monday, zijn er nog veel koopjes te scoren.

Mediamarkt Black Friday aanbiedingen

Vooral de grote bedrijven komen elk jaar weer met de beste koopjes. Ook de Mediamarkt doet elk jaar weer haar best om klanten voor een prikkie hun favoriete elektronica in te laten slaan. Daarom zijn ook dit jaar de Mediamarkt Black Friday aanbiedingen weer zoals je van hen gewend bent. Houd de aanbiedingen de dagen voor Black Friday goed in de gaten, dan komen namelijk alle kortingen al online te staan! Zo shop je op tijd die flatscreen die je altijd al wilde. Zorg natuurlijk wel van te voren voor genoeg geld op je rekening. Je bent gewaarschuwd, dus zet vanaf nu al wat geld opzij zodat je straks voor minder geld, meer kunt kopen! Kan je niet wachten tot november? De Mediamarkt heeft het hele jaar door hele goede aanbiedingen, dus misschien zit er vandaag al een superscherpe aanbieding voor je bij!

Let op!

Elk jaar zijn er weer bedrijven die misleidende kortingen aanbieden. De consumentenbond heeft vorig jaar 39 bedrijven ontdekt die helaas adverteren met nepaanbiedingen. Vorig jaar werd er door hen geadverteerd over spectaculaire aanbiedingen, die misleidend zijn. Deze winkels verhogen hun prijzen vlak voordat Black Friday begint, om ze zo op deze dag te verkopen voor de eigenlijk oorspronkelijke prijs. Het lijkt dan alsof je iets scoort met flinke korting, terwijl in werkelijkheid je een maand geleden deze prijs ook zou hebben betaald. Houd deze winkels dus goed in de gaten aankomende Black Friday. Daarbij is het altijd slim om prijzen te vergelijken met soortgelijke winkels, om misleiding te voorkomen.

Alvast wat centjes opzij zetten voor wanneer de aanbiedingen weer aan komen waaien? Zo bespaar je geld in Utrecht!

Meer studentennieuws

Abonneren op