← Terug naar overzicht

Deze Utrechtse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

burger

De maatregelen rondom het Coronavirus blijven aangescherpt worden. Dit betekent dat musea, bioscopen, scholen, winkels en horecazaken de komende weken zijn gesloten. Er wordt gevraagd thuis te werken waar het modelijk is en bel afspraken te plannen in plaats van fysiek contact. Er zijn gelukkig genoeg oplossingen waardoor de meeste mensen gewoon door kunnen gaan met hun werk. Zo zijn er horeca-ondernemers die niet stil blijven zitten en hun best doen om heerlijke gerechten te bereiden en te bezorgen. Wij hebben opgezocht waar je eten kan bestellen in Utrecht!

Eten bezorgen in Utrecht - GYS Amsterdamsestraatweg

Het eten wat hier wordt geserveerd is 100%  biologisch. Je kan er nu voor kiezen om het te bestellen zodat je thuis kan genieten van het heerlijke comfort food dat Restaurant Gys voor je maakt! Als je je gerecht wil afhalen kan dat op de Amsterdamsestraatweg 113. Laat je het liever bezorgen? Bel dan naar 030-6338457 om je bestelling door te geven of maakt gebruik van Thuisbezorgd, Uber Eats en Deliveroo.

Eten bezorgen in Utrecht - The Food Club

The Food Club heeft een tijdelijke menukaart gemaakt. Hierop staan lekkere, 100% glutenvrije gerechten. Het varieert van lunch tot diner gerechten. Het eten afhalen of laten bezorgen van het eten kan alleen als je een berichtje stuurt op WhatsApp via nummer 06 307 067 33. Op de Instagram en Facebook stories lees je de meest up-to-date informatie.

Eten bezorgen in Utrecht - Waku Waku

Via Thuisbezorgd en Deliveroo kan je de veganistische gerechten van Waku Waku bestellen. Van een vegan kaasplankje tot een vegan burger of lasagna. Waku Waku heeft voor iedereen wel iets lekkers! Mocht je het toch leuker vinden om uit eten te gaan kan je ervoor kiezen om een cadeaubon te kopen. Dan heb je alvast een lekker etentje op de planning staan als alles weer open is! Je zou het restaurant heel erg helpen door op deze manier een steentje bij te dragen.

Eten bezorgen in Utrecht - Café Lombok

Bij Café Lombok kan je tussen 17.00 en 21.00 uur je bestelling doorgeven via 030-2945952. Je krijgt dan een tikkie toegestuurd, waarna je de bestelling meteen kan betalen en daarna gaan ze direct voor je aan de slag. Jouw bestelling wordt met liefde gemaakt en vervolgens tot aan de voordeur gebracht, ideaal!

Dit zijn een aantal restaurants waar je heerlijk eten kan bestellen in Utrecht. Een goede tijdsbesteding de komende weken is dus om lekkere gerechten te laten bezorgen aan huis! Eetsmakelijk ;-) Wil je daarna lekker uitbuiken terwijl je naar een nieuwe Netflix serie, film of docu kijkt? Hiermee kom je de corona criris wel door!

Meer studentennieuws

Abonneren op