← Terug naar overzicht

Studenten en seks: experimenteren tijdens je studententijd

Easytoys

Je studententijd is dé tijd om te experimenteren met seks. Je woont op jezelf, de nachten zijn lang en je scharrels kunnen gewoon blijven slapen. Je leest hier wat je absoluut niet mag missen tijdens je studententijd op het gebied van seks. Geniet ervan!

Soloseks

Seks met jezelf is iets wat echt bij je studententijd hoort. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je ouders elk moment kunnen binnenlopen. En met een beetje geluk heb je zelfs een slot op je studentenkamer. Je kan dus in alle rust je eigen lichaam verkennen, waardoor je (nog beter) weet wat jij lekker vindt. Ook is masturberen volgens verschillende wetenschappers goed voor je. Zo zou het helpen tegen stress en pijn, de vruchtbaarheid verbeteren én je kan er lekkerder door slapen.

Speeltjes

Deze ontdekkingstocht op seksueel gebied is ook de uitgelezen kans om een keer een speeltje te proberen. Of het nou met je vriend(in), scharrel of gewoon met jezelf is. Nu klinkt dit misschien heel heftig, maar er zijn tegenwoordig een heleboel laagdrempelige seksspeeltjes op de markt. Voor vrouwen zijn er natuurlijk allerlei vibrators – zelfs met schattige konijntjes – op de markt. Ook voor mannen is er steeds meer keus. Probeer bijvoorbeeld een stimulerend product van Tenga bij Easytoys. Deze plezierige speeltjes voor mannen hebben een heel clean design en zijn makkelijk in gebruik. Niks engs aan dus!

One night stand

Je weet natuurlijk nooit hoe een one night stand uitpakt. Vaak is het ook niet de bedoeling dat het eenmalig is, maar het overkomt de meeste studenten toch een (paar) keer. In het beste geval is het een fijne, wilde nacht. ’s Ochtends krijg je een prima ontbijtje en je zegt elkaar casual gedag. In het slechtste geval zijn jullie te dronken en is er niet echt iets van gekomen. ’s Ochtends sluip je met het schaamrood op je kaken de kamer uit. Je komt erachter dat je in een prominent studentenhuis hebt geslapen en komt alle huisgenoten tegen. Hoe het ook uitpakt: je hebt geheid een goed verhaal voor je vrienden. Mits je het veilig doet natuurlijk, want een soa is geen pretje.

Vaste scharrel

Heb je het superdruk met studeren, je vereniging en de andere mooie dingen van het studentenleven? Dan heb je misschien helemaal geen zin in een vaste relatie. En tijdens je studententijd is dat ook hartstikke oké! Toch heb je ook af en toe behoefte aan wat genegenheid. Een vaste scharrel is dan de perfecte oplossing en de seks is vaak hartstikke goed. Met een vaste scharrel kun je namelijk van alles proberen en over van alles praten. Experimenteer er dus op los, maar maak wel goede afspraken. Wordt de een toch jaloers of ontwikkeld de ander meer gevoelens? Dan is het tijd om ermee te stoppen!

Meer studentennieuws

relatie
Abonneren op