← Terug naar overzicht

De allerleukste oud en nieuw feestjes van 2019 in Utrecht

De tijd vliegt voorbij. Over minder dan twee maanden zeggen wij vaarwel tegen het jaar 2019 en luiden we samen met onze geliefden het nieuwe jaar in. En waar kan dat dan beter dan bij een van deze leuke oud en nieuw feestjes in Utrecht!

NYE festival in Tivoli

Tivoli Vredenburg opent op 31 december om 21:30 haar deuren voor het publiek. Niemand minder dan de Jeugd van Tegenwoordig en Gotu Jim zorgen voor een gegarandeerde geslaagde avond tot 00:00. Liever een lokale dj? Ga dan naar Park6. Hier tel je gezamenlijk af én heb je een goed uitzicht over de hele stad om al het vuurwerk goed te kunnen bekijken. Na twaalven worden alle zalen geopend en gevuld met duizende feestgangers die samen tot in de vroege (late) uurtjes kunnen feesten. Er is aan iedereen gedacht, want iedere zaal wordt voorzien van andere soorten muziek en artiesten. Er zijn verschillende kaarten te koop. Hoef je niet per se de Jeugd en Gotu Jim te zien en ga je liever pas na middernacht het feestgedruis in. Hier zijn aparte kaarten voor beschikbaar. 

TIKTAK NYE

De grootste artiesten van Nederland zullen er tijdens Tiktak NYE voor zorgen dat jij een onvergetelijk oud en nieuw zult hebben. Central Studios wordt omgebouwd tot een heuse NYE locatie. De deuren zijn geopend van 22:00 tot 06:00. De deuren sluiten om 03:00 dus tot die tijd kan je er nog heen gaan. Verwacht muziek van de vetste artiesten en Vunzige Deuntjes. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar en de early birds gaan hard dus wees er snel bij want TIKTAK is ieder jaar snel uitverkocht. 

We All Love 80's, 90's, 00's

Geniet dit jaar van heerlijke kaskrakers en échte klassiekers uit de 80's, 90's en 00's in de Winkel van Sinkel. Geniet van het vuurwerk en sluit het jaar af met een heerlijk glas champagne. Er zullen drie verschillende area's zijn dus genoeg aanbod voor iedereen. Een ervan wordt de Silent=Disco area. Wie wil dat nou niet?

NYE with OLIVIER WEITER

Ook dit jaar viert de BASIS een groot oud en nieuw feest. Dit jaar met niemand minder dan Olivier Weiter. Hij zal 6 uur lang de meest energieke en meeslepende allnighters draaien. De deuren gaan open om 00:30. Koop vooraf je ticket want op=op.

030 X 2020

Vier NYE in de Helling met de beste Utrechtste d'js, met o.a. Nuno Dos Santos, Samuel Deep, Cosmic Force en veel meer andere dj's. De Helling zal haar deuren openen om 23:55. Alle electrische muziek komt van Utrechtse bodem. Deze artiesten hebben gestaan op Dekmantel en Boilerroom en zullen nu samen met jullie het nieuwe jaar inluiden. Een kaartje kost 20 euro.

Meer studentennieuws

relatie
Abonneren op