← Terug naar overzicht

Tijd over? Ga voor een betekenisvolle bijbaan!

Huishouden Actief Zorg

De kop van het nieuwe studiejaar is eraf! De herfstvakantie zit er inmiddels op en het nieuwe van het schooljaar is er wel een beetje af. Misschien ben je inmiddels ook wel langzaam aan het wennen aan het vroege opstaan en voel je je aan het einde van de dag niet meer zo verschrikkelijk moe. Supergoed! Wat je waarschijnlijk ook wel hebt gemerkt, is dat het studentenleven niet bepaald goedkoop is. Dus nu je gewend bent aan het studentenleven, vind je het misschien wel tijd voor een bijbaantje? Wij hebben een goed idee voor je!

Flexibele bijbaan

Een bijbaantje is altijd welkom, want dat betekent dat je aan het einde van de maand wat geld overhoudt. Of überhaupt geld overhoudt. Een bijbaan is vaak wel te vinden, maar een flexibele bijbaan is een ander verhaal. Vaak wordt een werkrooster ruim van te voren gemaakt en kan er geen rekening gehouden worden als je moet leren voor bijvoorbeeld een tentamenweek. En dat is dan net weer wat minder handig. Een flexibele bijbaan daarentegen is dan weer wat minder snel te vinden.

Een betekenisvolle bijbaan

Als je dan toch op zoek gaat naar een flexibele bijbaan, ga dan gelijk voor een flexibele bijbaan die ook nog eens betekenisvol is. Bij Actief Zorg zoeken ze studenten die graag iets goeds voor de medemens willen doen. Omdat ze weten dat jij een student bent, én het belangrijk is dat je je tentamens haalt, kan je gewoon aangeven wanneer je wat minder wilt werken zodat je kunt leren voor je tentamens. De werkweek loopt van maandag t/m vrijdag en daarom ben je ieder weekend lekker vrij! Dan kun je bijkomen van de pittige werk, op stap met vrienden en weer eens langs bij je ouders. Als je meer of minder wilt werken in de vakanties, kun je dat ook gewoon aangeven. Dan zoeken ze een tijdelijke vervanger voor. De mensen bij wie jij werkt stemmen samen met jou af op welk moment van de dag je bij hen langskomt. Wat misschien ook wel leuk is om te weten: je krijgt een goed salaris, zelfs wanneer je nog onder het jeugdloon valt!

Actief Zorg

Actief Zorg is een jonge en dynamische thuiszorgorganisatie met een frisse blik op zorg. Geluk staat centraal en ze geloven dat gelukkige medewerkers bijdragen aan gelukkige klanten. De overtuiging van Actief Zorg is dan ook: gelukkige mensen hebben minder zorg nodig! Als je aan de slag gaat bij Actief Zorg willen ze graag dat je enthousiast bent en van een praatje houdt. Het werk dat je gaat doen is super belangrijk! Je werkt bij hulpbehoevende mensen, veelal ouderen, bij jou in de buurt. Je bezoekt ze bij hen thuis en helpt ze bij de huishoudelijke verzorging. De mensen waar je langs gaat waarderen je harde werk, maar kijken ook echt uit naar jouw bezoek. Superleuk, want jij wordt ook nog eens betaald terwijl je gezellig bijkletst.

Denk jij na het lezen van bovenstaande tekst wel: "Dit is wat voor mij!" Wacht dan niet langer en solliciteer gelijk op de vacature! Meer informatie over deze flexibele bijbaan vind je op werkenbijactiefzorg.nl!

Meer studentennieuws

Abonneren op