← Terug naar overzicht

Deze accessoires zijn onmisbaar tijdens je studie

accessoires gsmpunt.nl

Aan de zomer waarvan je dacht dat 'ie nooit ging eindigen, is nu toch tot een einde gekomen. Vakantie is heerlijk, maar na ruim anderhalve maand luieren is het ook wel weer lekker om wat structuur in je leven te hebben. Om het leed dat studeren heet een beetje te verzachten, moet je een beetje lief voor jezelf zijn. In deze blog vertel ik je welke accessoires je studentenleven leuker én makkelijker maken.

Het kan altijd mooier

Heb je een MacBook? Lucky you! Ondanks dat deze laptop van zichzelf al supermooi is, kan het altijd nóg mooier. Wat dacht je van een mooie Macbook-case. Die zijn er voor alle types en in alle kleuren te vinden. Kies voor een knalgele kleur om de blits te stelen in de bibliotheek of juist voor een rustige zeeblauw. Wil je niet een case aanschaffen, maar je laptop wel opfleuren? Dan kun je ook kiezen voor een sticker! Die kun je tegenwoordig op verschillende websites gewoon zelf ontwerpen, hoe tof?!

Externe schijf

Misschien heb je het al eens meegemaakt, misschien nog niet. Maar het aller-, allerergste wat kan gebeuren tijdens je studie is dat je laptop er opeens mee ophoudt en je álles - maar dan ook echt werkelijk alles - kwijt bent. Al je harde werk voor niets geweest, maar ook dat harde werk moet weer opnieuw gedaan worden. Dit soort dingen gebeuren ook altijd op de laatste dag voor je deadline. Neem het maar van mij aan: je wilt een externe schijf hebben. Aan het einde van de dag draai je even een back-up zodat je altijd de laatste versie hebt. Ook is het verstandig om vanaf je laptop op Dropbox te werken, dan heb je het ook nog in de cloud staan. 

Multifunctionele telefoonhoesjes

De bedoeling tijdens het volgen van een studie is dat je natuurlijk bezig bent met studeren, maar een smartphone heeft een belangrijke rol in het vervullen van je studie. Zo zijn er heel veel plan-apps die je kunnen helpen bij je studie, en sleep je het ding overal mee naartoe. Ik ben een tikkeltje onhandig en laat altijd m'n telefoon vallen, dus toen ik een nieuwe telefoon kreeg besloot ik een goed én multifunctioneel telefoonhoesje te kopen. Ik kwam uit bij galaxy a40 hoesjes van gsmpunt.nl, waar ik koos voor een bookcase hoesje mét plek voor pasjes. Als ik dan door het schoolgebouw loop heb ik altijd m'n pinpas bij me om het zoveelste kopje koffie van de dag te halen, maar ook m'n studenten- en printpas zitten erin. Mega handig als je het mij vraagt!

Welke accessoires zijn onmisbaar volgens jou?

Meer studentennieuws

study university library
Winter in Amsterdam
Abonneren op