← Terug naar overzicht

Koningsnacht in Utrecht

Het is weer bijna tijd voor Koningsdag! Dat wil ook zeggen: bijna tijd voor koningsnacht. In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er genoeg feestjes waar jij naartoe kunt gaan. In deze blog lees je waar je terecht kan voor een goed feestje tijdens koningsnacht.

KONINGSNACHT: KNALDRANG

Rond 22.00 uur kan je naar Knaldrang in Tivoli Vredenburg. In maar liefst vijf zalen vind je de leukste feestjes! Je vindt in een van de zalen de beste techno, electro en house dj’s. Denk bijvoorbeeld aan De Sluwe Vos en Raito. Op de 7e verdieping kan je genieten van de lekkerste hiphop, rnb en rap vibes. Artiesten zoals Bokoesam en Latifah. Purple Disco Machine en Pitto vind je in Cloud Nine met de leukste disco en funk nummers!

Het feestje duurt tot ongeveer 06.00 uur. Kaartjes zijn tussen de €27,50 en €32,50.

TIKTAK Kingsnight

In Studio A12 kan je losgaan tijdens TIKTAK Kingsnight. Met oud & nieuw was er ook een editie en die was helemaal uitverkocht! Klinkt als een lekker goed feestje! De grootste namen uit de Nederlandse live en dj-scene staan op het programma. Denk aan: Bizzey, Jonna Fraser, Poke en SFB. Maar dat is nog niet alles! Ook dj’s Freddy Moreira, BIGGI en ChildsPlay zijn aanwezig.

Je kan tussen 22.00 uur en 05.00 uur genieten van de lekkerste nummers. De prijzen variëren nogal:
Regular Ticket €28,50 ex fee (LAST TICKETS)
Late Bird Ticket €36,00 ex fee
Lady Ticket €71,00 ex fee (3 ladies)
VIP Ticket €46,00 ex fee

Koningsnacht Salsa Party

Union Salsa Dance Company organiseert een leuk salsafeest ter ere van Koningsnacht. Je kunt dansen op de zwoelste Salsa, Bachata en Kizomba nummers in twee zalen. In de Main Area draait Dj Juan en in de Top Area draait Dj Alrick. Dj Juan draait meer Salsa en Dj Alrick weer meer Bachata en Kizomba.

Als je je aanmeldt op de website, dan is de entree gratis! Het feestje begint om 21.00 uur.

Feestbeesten Koningsnag

Club Poema en Feestbeesten werken samen om een waanzinnig leuke Koningsnag te organiseren! Dit jaar vind je opblaasdieren, knallende confettikanonnen en toffe dj’s. De shotjes zijn vanaf €2,-!

Meer studentennieuws

hardlopen utrecht
Abonneren op