← Terug naar overzicht

Mijn eerste keer als gastvrouw bij een voetbalwedstrijd

bar

Afgelopen week ben ik voor het eerst gastvrouw geweest in een loge tijdens een voetbalwedstrijd in Rotterdam. Lees snel verder als jij wilt weten hoe ik dit ervaren heb!

Zenuwen

“Je moet wel iemand zijn die goed een praatje kan maken met mensen.” Dat is wat mij verteld werd toen ik op deze dienst werd gezet. In principe heb ik hier nooit zo veel moeite mee en daarom antwoorde ik heel nonchalant voor deze opdracht ''Oh ja doe maar hoor''. Toen ik eenmaal bij de deur stond, brak het zweet toch wel een klein beetje uit. Ik wist niet precies wat me te wachten stond en noem me een control freak maar ik wil graag weten waar ik aan toe ben.

Gezellig

Toen ik eenmaal bij het stadion stond, verdwenen de zenuwen al snel. Er waren op deze locatie namelijk al veel enthousiaste en aardige collega’s aan het werk die ik al wel eens eerder had ontmoet. Hierdoor voelde ik me al snel op mijn gemak en het duurde ook niet lang totdat ik me hier goed thuis voelde.

Aan het werk

Nadat ik mezelf in mijn werkuniform had gehesen, werd ik naar “mijn” loge gebracht. Hier werd alles me heel geduldig uitgelegd. Daarna zou ik een paar uur lang dertig man van drank en hapjes moeten voorzien. Dat leek mij voor een seconde onmogelijk, maar toen de eerste mensen naar binnen kwamen, had ik wel een gevoel dat het goed zou komen.
En goed kwam het zeker, want alle gasten waren superaardig. Ook al had het thuisteam een grote nederlaag opgelopen, was dat niet te merken aan de sfeer. Iedereen was supervrolijk en zodra de gasten hun drankje hadden, gaven ze je als bedankje telkens een high five. Ook begonnen ze tegen het einde van de avond mee te zingen met bekende Nederlandse liedjes en was het absoluut één groot feest. Toen mijn dienst erop zat hebben ze zelfs een liedje voor mij gezongen om mij te bedanken! Kortom: het was een hele gezellige avond met veel gezellige gasten en zeker voor herhaling vatbaar!

Lijkt het je ook leuk om te werken tijdens zulke evenementen? Meld je dan aan bij Verwiel & Wijngaard. Zo kan jij horecawerkzaamheden doen op bijvoorbeeld feestjes en voetbalwedstrijden. 

Meer studentennieuws

Geld besparen
Abonneren op