← Terug naar overzicht

Hier vind je de goedkoopste (en leukste) meubels in Utrecht!

Ga jij binnenkort op kamers? Dan wordt het tijd om meubels in te slaan! Natuurlijk kun je hiervoor naar de Ikea, maar er zijn ook veel andere goedkope meubelzaken in Utrecht. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Kraayenest Kringloop

Als je op zoek bent naar goedkope meubels, dan is tweedehands shoppen een goed idee! Bij Kraayenest Kringloop kun je terecht voor kleine meubeltjes. Deze winkel in Zuilen verkoopt bijvoorbeeld vaak stoelen en kastjes. Je kunt er ook voor een hoop andere spullen terecht, zoals kleding, servies en elektronica. 

De Goede Winkel

Ook in De Goede Winkel in Overvecht vind je tweedehands spullen. Wanneer je hier je nieuwe tafel koopt, werk je ook aan je karma! 50% van de opbrengst wordt namelijk aan een goed doel geschonken. De Goede Winkel werkt samen met veel verschillende initiatieven. Op de website van de winkel lees je welke goede doelen dit zijn.

Jysk

Bij de Woonboulevard Utrecht zijn veel verschillende meubelzaken te vinden, waaronder Jysk. Hier worden nieuwe meubels verkocht. De prijs is hierdoor ietsje hoger dan bij de tweedehandswinkels, maar nog steeds goedkoop voor een meubelzaak. En een groot voordeel is dat je hier heel veel keus hebt!

Emmaus

Bij Emmaus Nederland werken vrijwilligers aan een betere wereld. Oude spullen krijgen hier een nieuwe kans. Bovendien wordt deze winkel gerund door mensen met heel veel enthousiasme. Een van de doelen is het verminderen van afval. Bruikbare meubels die een ander zou weggooien, kunnen zo in jouw kamer een nieuwe plek krijgen.

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

lenovo laptop
Abonneren op