← Terug naar overzicht

Ervaringsblog: V&W Award gala

Ieder jaar houdt Verwiel en Wijngaard het “V&W Award gala”. Dit is een kerstfeest speciaal georganiseerd voor al het personeel van V&W. Wil jij weten hoe ik mijn allereerste gala heb ervaren? Lees dan maar snel verder!

Derde Kerstdag

Donderdag 27 december was het dan zo ver: het V&W Award gala. Toen ik hier een paar maanden geleden kwam solliciteren, had iedereen het er al over: “Dit is het leukste feest van het jaar!” “Hier moet je absoluut geweest zijn!” Ik moet toegeven dat ik lang geaarzeld heb. Aan de ene kant leek het me heel gaaf om dit mee te maken. Aan de andere kant werk ik hier nog maar sinds kort en daardoor ken ik nog niet heel veel mensen. Na lang treuzelen besefte ik dat het juist goed zou zijn om mee te gaan, omdat ik op deze manier juist mijn collega’s kon leren kennen. Wel stond er in de memo dat je met een date moest komen en deze kon alleen maar van V&W zijn. Sinds kort werkt mijn beste vriendin hier ook en dus gingen wij samen naar ons eerste Gala. Als dat geen friendship goals is…

Ieder jaar wordt het gala op een andere locatie ergens in Amsterdam gehouden. Aangezien ik bij de vestiging Rotterdam werk, moesten wij ook hier van te voren bij het kantoor verzamelen. Vanaf Rotterdam konden we met z’n allen in een grote dubbeldekker stappen die ons naar Amsterdam zou brengen. Natuurlijk zou de chauffeur aan het einde van de avond ons ook weer netjes afzetten in Rotterdam.

Vanaf kantoor was het iets meer dan een uurtje rijden maar de tijd vloog echt zo voorbij. In de bus hing namelijk een geweldige sfeer. Er werd muziek gedraaid, keihard meegezongen en vooral heel hard gelachen. Het leek net alsof we op een schoolreisje waren, maar dan leuker. Hier was namelijk geen boze chauffeur die ons dwong een gordel om te doen. Ook was er geen leraar die tien keer vraagt de muziek zachter te zetten. Het was eigenlijk een busreis die je als klein kind altijd al wilde maken, maar dan beter.

Level Eleven

Eenmaal aangekomen in Amsterdam keek ik mijn ogen uit. Dit jaar was de locatie Level Eleven, een hoog gebouw vlakbij het centraal station. Het feestje zou plaatsvinden op, jawel: De elfde verdieping! Het uitzicht vanaf deze zaal was geweldig. Je had namelijk een panorama uitzicht over de hele stad. Aangezien het al donker buiten was, gaven de lichtjes een sprookjesachtig gevoel. Ik voelde me net een VIP gast die op een exclusief feestje was. Laat het feest maar beginnen!

Ook op het feest was de sfeer geweldig. Iedereen was supervriendelijk en enthousiast. We hebben op elk nummer meegezongen: Van Abba tot aan de nieuwste hits - het kwam allemaal voorbij. Uiteraard werd er ook veel gedanst. De één kon het natuurlijk veel beter dan de ander, maar dat bedierf de pret zeker niet. Iedereen danste tot in de laatste uurtjes. Verder heb ik natuurlijk ool heel veel leuke collega’s leren kennen die ik snel weer op de werkvloer tegen hoop te komen.

Geen spijt

Zodra het feest in Level Eleven voorbij was, gingen we met z’n allen weer terug de bus in. Dit was vrij riskant aangezien er drie zelfde bussen op een rij stonden die allemaal naar een andere vestiging in Nederland zouden gaan. Gelukkig zijn wij de goede bus ingestapt waar het feest nog lang niet afgelopen was. Er werd vrolijk verder gezongen, gedanst en gelachen tot aan de plek van bestemming. Al met al was het zeker de moeite waard om te gaan. Niet alleen vanwege een superfeest, maar vooral ook vanwege mijn supercollega’s!

Wil jij net zoals ik op de tofste locaties staan? Solliciteer dan bij V&W!

Meer studentennieuws

op kamers
tv top 5
Abonneren op