← Terug naar overzicht

Originele uitjes in Utrecht

Zin om iets leuks te doen in Utrecht, maar geen inspiratie? Check dan deze blog met originele uitjes!

Filmcafé

Het Filmcafé in Zuilen is niet zomaar een bioscoop. Het is er erg knus en gezellig. Het Filmcafé is een bioscoopje, jazzcafé en kleine club in één. In de bioscoop worden vooral art-housefilms gedraaid. Na de film wordt de zaal vaak omgetoverd tot een dansvloer. Wat het Filmcafé extra bijzonder maakt, is het personeel. Jongeren die geen diploma, baan of uitkering hebben, kunnen hier terecht voor een nieuwe kans.

Workshops

Op zoek naar een activiteit met een groepje vrienden? Ga dan op zoek naar een leuke workshop. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden! In deze blog hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Het Comedyhuis

Als je van stand-up comedy houdt, moet je bij Het Comedyhuis zijn! Iedere week worden hier shows gegeven. Op de website vind je de agenda en kun je kaartjes kopen. Naast het kijken van shows, kun je ook zelf aan de slag! Het Comedyhuis geeft cursussen aan beginnende stand-up comedians. Je vindt Het Comedyhuis aan de Oudegracht.

The VR Room

Voor een onvergetelijke VR-ervaring moet je bij The VR Room zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo zijn er VR Rooms voor twee personen, familierooms of rooms voor jou alleen. Hier kun je bijvoorbeeld racen of lasergamen. Je kunt een room huren vanaf €19 per persoon.

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

lenovo laptop
Abonneren op