← Terug naar overzicht

Besparen op je telefoonrekening in 2019!

Simyo Sim Only abonnement

We zitten inmiddels alweer in de laatste maand van 2018, waardoor het dus niet lang meer duurt voor we ons weer massaal naar de sportschool begeven, gezond gaan eten en écht op tijd beginnen met studeren voor tentamens. Dit jaar heb ik besloten om maar één voornemen te kiezen voor 2019: geld besparen op m'n vaste lasten in 2019! Hoe ik dat doe? Dat vertel ik je hieronder!

Geld besparen in 2019

Voor 2019 heb ik besloten om duurzamer te gaan leven en vooral geld te besparen op vaste lasten. Ik ga m'n groenten en fruit vaker op de markt halen, heb m'n tijdschriftabonnement opgezegd en vorige maand ben ik al overgestapt van energieleverancier dus die kan ik al afvinken. Maar per januari loopt m'n telefoonabonnement af dus dat leek mij het perfecte moment om eens in de wereld van de telefoonabonnementen te duiken. 

Sim Only

Ik heb een 2-jarig abonnement gehad en m'n telefoon werkt nog prima. In het kader van duurzamer leven houd ik gewoon dit toestel! Maar dan is het niet gunstig om m'n huidige abonnement nu te verlengen, dus wilde ik graag Sim Only nemen. Dan betaal je alleen maar voor je belminuten/sms'jes en je MB's, wat natuurlijk veel goedkoper is. Zo kwam ik op Simyo terecht, waar je gemakkelijk je eigen Sim Only abonnement kunt samenstellen. Ik houd echt niet van bellen, dus ik kan m'n belminuten/sms'jes op z'n allerlaagst zetten en genoeg MB's kiezen. Met deze keuzes kom ik ruim 20 euro onder m'n huidige maandelijkse bedrag voor het abonnement wat ik nu heb. Dat is maandelijks een aardige besparing! Ook kun je maandelijks je abonnement aanpassen, dus mocht ik opeens heel veel gaan bellen met iedereen, kan ik heel gemakkelijk het abonnement veranderen en meer belminuten/sms'jes toevoegen.

Sim Prepaid

Wil je nou helemaal nergens aan vast zitten? Dan kun je ook voor Sim Prepaid kiezen, de voordelen hiervan zijn dat je iedere maand alles kunt aanpassen of stopzetten, wat je ook wilt! Ideaal dus als je over een aantal maanden voor je studie naar het buitenland gaat, of vaak op vakantie gaat. De kosten zijn iets duurder dan een Sim Only abonnement, maar dan heb je niet de nadelen van het hebben van een abonnement als je voor een langere tijd weggaat. Dan betaal je niet voor niets, en zodra je weer thuis komt, ligt daar je prepaid sim kaart en ben je zo weer online en bereikbaar!

Vergelijken

Wil je liever zelf nog wat onderzoek doen? Dat kan, dan kun je gewoon Sim Only vergelijken. Dit is een overzicht van de Consumentenbond waarin ze de beste Sim Only opties voor je op een rijtje zetten en je de voor- en nadelen laten zien van alle providers. Wat je ook kiest, je zal zeer waarschijnlijk flink geld gaan besparen op je telefoonrekening! Dus staat het goede voornemen "Geld besparen in 2019" nog niet op je lijstje? Voeg 'm gauw toe, want het besparen op je telefoonrekening is zo gedaan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Strandtenten
Abonneren op