← Terug naar overzicht

Waar kun je het beste je telefoon laten maken

Er zijn studenten die gaan gracieus door het leven. Dan zijn er ook mensen zoals ik. Iets minder gracieus, zeg maar gerust een beetje lomp en onhandig. Ik struikel over m’n eigen voeten, ik laat gerust een pak melk stuk vallen in de supermarkt en ik heb al drie keer m’n telefoon verzopen in de wc. Of hij viel net naast de wc, maar dan brak wel m’n scherm. Met dit alles kan ik prima leven, m’n telefoon wat minder…

Waar kun je het beste je telefoon laten maken

Dus iedere keer als Ome Duo weer heeft gestort, ga ik weer op onderzoek uit om de beste plek te vinden waar ik deze keer weer m’n telefoon ga laten maken. Het moet niet te duur zijn, ik wil graag originele producten en als het kan ook een aantal maanden garantie. Maar veel van deze plekken zijn van die louche zaakjes, waarvan je scherm er na een maand weer mee kapt. Beetje zonde van m’n geld, want ik heb vaak geen garantie bij m’n nieuwe scherm.

Telefoon laten repareren in Haarlem

Mijn gebarsten scherm en ik waren laatst in Haarlem en toen zag ik op de Grote Markt ThePhoneLab. De winkel zag er goed en netjes uit dus ik durfde wel een poging te waren. Eenmaal binnen werd ik heel vriendelijk ontvangen en werd er gevraagd wat m’n probleem was. “Ik ben onhandig en mijn scherm is altijd de pineut.” Daar konden ze wel wat mee gelukkig!

Goedkope telefoonreparatie met garantie

Ik ben, net als jullie, ook maar een arme student dus ik wil niet enorm veel geld betalen voor iets wat er misschien over een maand weer mee kapt. Ze vertelden me daar dat alles wat wordt vervangen originele producten zijn en je ook 3 maanden garantie krijgt. Wat natuurlijk super fijn is, want mocht je scherm toch gaan falen na de reparatie, dan hoef je niet weer te betalen. Ze kunnen veel merken smartphones maken, maar ook voor problemen met je iPad ben je daar welkom. Ik ging even een kopje koffie drinken op de Grote Markt en binnen het uur mocht ik m’n telefoon in één geheel weer ophalen.

Haal & Breng service

Wat ik ook handig vind is dat ze een Haal & Breng service hebben. Ik woon zelf helaas niet in de steden waar ze het aanbieden, dus dit is voor jou waarschijnlijk vooral heel handig. Als jij in Haarlem, Amsterdam of Utrecht woont dan komen ze je telefoon halen op een plek waar jij wil, waar ze ‘m na 1 tot 2 uur weer terug komen brengen!

Ik ben blij dat ik tegen ThePhoneLab aan liep in Haarlem en ik ben heel tevreden met ze. M’n telefoon doet het weer helemaal en ik vind het vooral heel fijn dat ik ook 3 maanden garantie heb op het scherm! Dus mocht jij dit artikel lezen op een heftig gebarsten scherm, dan zou ik zeker langs gaan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op