← Terug naar overzicht

De leukste games voor studenten

Nu het steeds kouder wordt, zitten we vaker binnen. Dat hoeft niet per se saai te zijn… Vooral niet voor de gamers onder ons! Er zijn laatst een paar nieuwe games uitgekomen. Tijd om lekker te zitten met je laptop. Dit zijn de leukste games voor studenten!

1. FIFA 19

FIFA 19 is afgelopen september uitgekomen en belooft weer veel speelplezier. FIFA is al jarenlang een populaire voetbalgame. Hij is vooral populair op de PlayStation of Xbox. Maar je kan hem ook op een pc of laptop spelen. Je kan met jouw favoriete voetbalclub allerlei toernooien spelen. Je kan bijvoorbeeld meedoen aan de Champions League. FIFA heeft een nieuw element: Active Touch System. De manier waarop je een bal aanneemt en wegschiet, verandert. Er is meer creativiteit in het spel en er is meer controle. In het spel zitten ook de 50/50 duels. In de vorige editie zaten deze duels ook, maar in de nieuwe editie zijn ze meer uitgewerkt. In de 50/50 duels rennen twee spelers op volle snelheid op een bal. Met dit spel verveel jij je zeker niet!

2. Fortnite

Iedereen heeft weleens gehoord van Fortnite… Dit spel is gratis en in een korte tijd heel erg populair geworden. Zo een honderd spelers worden op een eiland gedropt en moeten met elkaar strijden totdat er een speler overblijft. Op het eiland liggen verschillende wapens en objecten verspreid. Je wordt gedwongen om met elkaar te vechten, dus je kan niet je vrienden sparen. Het gebied wordt ook steeds kleiner als de tijd verstrijkt.

3. Call of Duty: Black Ops 4

In oktober is Call of Duty weer uitgekomen! Dit spel heeft het grootste Zombiespeltype met drie avonturen. De personages, locaties en wapens uit de hele Black Ops-serie komen terug in dit deel. Je kan het spel ook met anderen online spelen. De multiplayer-functie biedt een spannende ervaring wat betreft de gevechten. In dit deel is orders aannemen van supervisors een nieuw element. Hiermee kan je (speciale) wapens verdienen of je kan extra ervaringspunten krijgen. Het spel zorgt voor spanning en sensatie en door de realistische effecten heb je urenlang speelplezier!

4. Fallout 76

Deze maand is Fallout 76 uitgekomen. Het spel is de negende versie in de serie en de opvolger van Fallout 4. Om Fallout 76 te kunnen spelen moeten spelers continu online zijn. Bij de andere spellen van de Fallout-serie hoefde dit niet. De reden hiervoor: naast de robots zijn er geen non-player characters in het spel. En andere personages zijn echte spelers. Het spel kan je alleen spelen of met een groep tot vier spelers.

5. Battlefield V

Deze maand kwam ook Battlefield. Met deze game ga je weer terug naar de Tweede Wereldoorlog. Dit spel kan je ook met je vrienden spelen. Het spel heeft acht grote multiplayer modes. Je kan bijvoorbeeld meedoen met ‘’Grand Operations’’. Hier voer je gevechten van maximaal vier in-game dagen. Deze spelen zich af in meerdere modes en op meerdere maps. Elke gevecht is dus anders en elke dag heeft weer invloed op een andere dag. Je kan met de singleplayer wereldwijd gevechten voeren. Je kan spelen met aangepaste wapens en soldaten.

Heb je nog een laptop nodig om deze leuke games te spelen? Dan is de Lenovo Legion Y530 wel iets voor jou. Deze laptop is geschikt voor intensief gamen. De laptop heeft een aparte grafische kaart zodat je games kunt spelen en foto’s kunt bewerken zonder verlies van processorkracht en zonder extra energieverbruik. Goed nieuws: via ons krijgen studenten korting! Gebruik de code STUDENTENKORTINGNL en ontvang 12% korting.

Meer studentennieuws

Abonneren op