← Terug naar overzicht

Studenten en seks: 5x dit mag je niet missen tijdens je studententijd!

relatie

Je studententijd is het perfecte moment om te experimenteren in bed. Je gaat op kamers, leert veel nieuwe mensen kennen en de nachten zijn lang ;). Wij maakten daarom een lijst met seks die je absoluut niet mag missen tijdens je studententijd!

1. One night stand

Met een one night stand weet je nooit hoe het uitpakt. Je kan de nacht van je leven hebben of met het schaamrood op je kaken wakker worden. Toch is de ervaring van een one night stand echt iets wat je als student een keer mee moet maken. Gouden regel is wel dat je het veilig doet! Je weet nooit waar je bedpartner net geweest is ;).

2. Seks met jezelf

Ook soloseks hoort echt bij je studententijd. Zeker als je op kamers gaat, kan je onderzoeken wat jij prettig vindt (zonder dat je bang bent dat je moeder binnenloopt). Heb je vragen over je seksualiteit of ondervind je problemen die er mee te maken hebben? Je bent niet de enige! Bij studentenhuisartspraktijk Janskerkhof is daarom een seksuoloog werkzaam, waar je als student voor €15,00 per consult terecht kan.

3. Seks met een scharrel

Seks met een scharrel hoort ook echt bij je studententijd. Veel studenten hebben geen zin of tijd voor een vaste relatie. Een vaste scharrel (of een paar) is daarom ideaal. Maak wel goede afspraken, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. De ene scharrel ziet je het liefst komen en gaan in het holst van de nacht. Terwijl een andere scharrel het ook gezellig vindt om een filmpje met je te kijken en samen te ontbijten de ochtend erna. Als je met verschillende scharrels in dezelfde periode seks hebt, is het natuurlijk verstandig om het veilig te doen. Grote kans dat zij ook met anderen seks hebben. Mocht het nou een keer misgaan, is het raadzaam om een soa-test te doen!

4. Trio

Een droom van veel studenten is om een trio te hebben. Als je eenmaal een vaste relatie hebt, komt het er misschien niet meer van. Benut je vrijheid tijdens je studententijd daarom optimaal en probeer een keer een trio te regelen.

5. Seks met je ‘verkering’

Als je eindelijk de ware hebt gevonden, is er niks zo fijn als seks met hem of haar. Ze zeggen niet voor niets dat seks met iemand waar je van houdt het lekkerst is. Vooral als je elkaar vertrouwt, kan je er oneindig op los experimenteren. Seks in de buitenlucht, met speeltjes of geblinddoekt. Het kan allemaal met je vriend of vriendin!

Meer studentennieuws

op kamers
tv top 5
Abonneren op