← Terug naar overzicht

HRFST strijkt opnieuw neer in Fort Vechten

HRFST Festival

Bunnik,  Utrecht  –  Zodra  de  dagen  korter  worden,  begin  je  het  te  voelen...De  herfst  komt  eraan!  HRFST  Festival  strijkt  opnieuw  neer  in  Fort  bij  Vechten  te  Bunnik.  Verwacht  de  fijnste  Tech-  en  Deephouse  op  een  bijzondere  locatie  in  Fort  Vechten,  met  verschillende  knusse  area’s,  de  lekkerste  gebrouwen  bieren  en  de  bekende  intieme  HRFST  sfeer.  
 

Lokale  bieren,  bierlokalen,  diepe  bassen  &  deephouse. 

De  herfst  mag  zijn  intrede  weer  doen  en  wordt  vergezeld  met  de  heerlijkste  bieren,  knisperende  vlammen  en  de  heerlijke  zomer  wordt  doorgetrokken  tot  in  het  najaar.  Alles  vindt  een  basis  in  de  intieme  bunkers  en  warme  klanken.    In  de  authentieke  barakken  en  bunkers  van  het  behaaglijke  Fort  Vechten  sieren  we  samen  het  podium  van  ’t  Vossenhol,  kunnen  we  genieten  in  ’t  Jagershuis  en  dansen  we  tot  in  de  late  uurtjes  door  bij  de  Paddenstoelengrot  waar  we  worden  getrakteerd  op  de  fijnste  Tech-  en  Deephouse.  Welke  muziekmakers  ons  komen  vergezellen  en  de  authentieke  HRFST  sfeer  neer  kunnen  zetten,  verklappen  we  nog  even  niet...

Kaarten

De  eerste  kaarten  voor  HRFST  Festival  2018  zijn  vanaf  10  augustus  om  12:00  uur    beschikbaar  via  www.hrfst.nl/tickets.  De  eerste  fase  kosten  slechts  €22,50 (ex.fee).   Heet  het  kleurrijkste  seizoen  welkom  op  HRFST  Festival  2018!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op