← Terug naar overzicht

How to: vakantie boeken met je liefde

Zucht... Vakantie boeken met je liefde. Hij wil actie en elke dag over het eiland scheuren, terwijl jij je melkflessen minstens in een chocomelk kleurtje wil veranderen. De struggles om als stel een vakantie te boeken kunnen soms lastig zijn om tot een compromi te komen. Dit jaar ga ik zelf voor het eerst samen met mijn vriend op vakantie. De vakantie is nog niet geboekt (you all know why) en nu zijn wij op een punt aangekomen om compromissen te sluiten. Ben je benieuwd naar mijn tips en leuke/romantische vakantie bestemmingen? Lees snel verder!

Dit weekend gaan mijn vriend en ik dan een vakantie boeken. Hoewel we over whatsapp over en weer verschillende bestemmingen sturen, heeft de een altijd wel wat aan te merken bij de bestemming. Gevolg: laat boeken en torenhoge prijzen en hotels zitten vol. Hierdoor moet onze inner detective overuren draaien.

Maak een lijstje

Misschien voor de hand liggend, maar maak beiden een lijstje met vakantiebestemmingen. Hierdoor kan je niet alleen op internet, maar kunnen jullie overleggen en eventueel jouw ultieme vakantiebestemming verdedigen (haha).

Compromissen & ja ook jij!

 Het soort vakantie is ook niet geheel onbelangrijk. Wil je een verre reis maken of liever binnen Europa? Wanneer je als stel voor de eerste keer samen op vakantie gaat zou je misschien sneller kiezen voor een vakantie binnen Europa. Echter, hetkan  ook een goede test zijn voor jullie relatie zijn om het avontuur daarbuiten te zoeken. Eerlijk is eerlijk: ik ga dit jaar samen met mijn vriend ook binnen Europa op vakantie. Voor de volgende vakantie heb ik al een top 3 vakantiebestemmingen.

Heb je wat meer te besteden en wil je echt naar een unieke plek met je liefde? Zie hieronder mijn top 3 mustsees!

Tips romantische non-budget proof bestemmingen:

1. Goa (India) Eco houses

Wil je echt iets unieks? Ik zag laatst deze hotspot voorbijkomen en dit leek mij de ideale plek om met een liefde heen te gaan. Hoe heerlijk is het wanneer je wakker wordt op het strand?

2. Gili

Misschien ken je dit eiland al, zo niet...ontdek de Gili! Het ligt vlakbij Bali en kan per boot bereikt worden. Met bounty-achtige stranden wil je hier niet alleen met je liefde heen maar is het hier ook prima alleen vertoeven. 

3. Levi 

Een wat koudere bestemming maar dat heeft ook weer zo zijn voordelen (haha). De plaatjes zeggen al genoeg, deze bestemming is er een om nooit te vergeten!

Heb jij nog tips met leuke vakantiebestemmingen of heb je wat gehad aan mijn blog? Mail mij gerust met meer tips en wie weet schrijf ik in een volgende blog ook wat over jouw hotspot! 

Meer studentennieuws

hardlopen utrecht
Abonneren op