← Terug naar overzicht

Utrechtse cafeetjes voor de zomer

Waar kun jij die zomerse dagen het beste genieten? Of je nou het park of de bieb verlaat of na het terras richting club gaat.. Voor iedere situatie hier een leuk café!

Roost aan de Singel

Voor die zwoele zomeravond is er Roost aan de singel. Dit jonge café bestaat nu een jaar. Gelegen aan de Amsterdamse straatweg vlakbij het station en binnenstad. Roost aan de Singel is omringt door een klein parkje aan het water. Sluit je parkdag dus goed af door hier een drankje te doen! Maar kom ook langs voor lunch of avondeten. Het eten wordt bereid in een buitenkeuken en bestaat uit grill gerechten voor de vis, vega én vlees liefhebber. Roost aan de Singel is geopend met mooi weer, van donderdag tot en met zondag.

The Street Food club

The Street Food club is gelegen aan Janskerkhof. Een ideale locatie voor de nodige ontspanning na je UB studiesessie, of gewoon omdat het café zo'n leuk hipster interieur heeft. Het café is iedere dag van de week open, vanaf tien uur. Je kunt er zowel buiten als binnen genieten van een all day brunch, borrelhappjes, drankjes, en ook voor street food avondeten.  Je zit lekker centraal in Utrecht, zodat je na die verkoelende cocktail de stad in kan gaan. Daarnaast ligt het vlak voor de bushalte Janskerkhof, dus zeer goed bereikbaar!

Louis Hartlooper complex

Dit complex ligt aan de tolsteegbrug, niet midden in het centrum, omringt door leuke eetcafe's. Het ruimte terras aan de gracht bied een heerlijke plek voor een zonnige dag. Die je na het zonnen goed af kan sluiten door een leuke film in het complex te bekijken.

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op