← Terug naar overzicht

Hoe gebruik jij social media? (win € 25,-)

Er zijn steeds meer mediakanalen die je kunt gebruiken, maar welke gebruik jij? Om nog meer studenten blij te maken met onze informatie doet een van onze marketing medewerkers een onderzoek naar hoe wij het beste verschillende sociale mediakanalen in kunnen zetten. Het zal ons ontzettend helpen wanneer jij 5 minuten de tijd wil nemen om dit in te vullen en je maakt kans om €25 van Bol.com te winnen!

 

Vul hieronder de enquête in! 

Enquête sociale mediakanalen

 
1 2 3 4 5 6 7 8
0%

Enquête sociale media

Beste student,

Bedankt dat je wilt deelnemen aan dit onderzoek. Dit onderzoek is gericht op het gebruik van sociale media van studenten die studeren in de Randstad. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Studentensteden. Je hoeft niet bekend te zijn met Studentensteden om dit onderzoek in te vullen. Het is van belang dat je in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam of Utrecht studeert aan een hogeschool of universiteit.

Het invullen van de enquête duurt slechts 5 tot 10 minuten. Jouw gegevens worden geheel geanonimiseerd en enkel gebruikt in het adviesrapport aan Studentensteden. Als dank voor jouw deelname wordt onder alle deelnemers een cadeaukaart van Bol.com van €25 verloot. Wanneer je kans wilt maken op deze prijs, kan je jouw e-mailadres aan het einde van de enquête invullen. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de winnaar van de prijs te benaderen. De kans op deze prijs staat geheel los van de antwoorden die jij geeft.

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

wasmachine huren
Abonneren op