← Terug naar overzicht

Hier vier je Koningsnacht in Utrecht

Het is weer bijna tijd voor dé feestdag van Nederland: Koningsdag! Er zijn dan natuurlijk meer dan genoeg leuke feestjes. Maar het echte feest begint al op 26 april: Koningsnacht. Lees hier waar je Koningsnacht kunt vieren in Utrecht.

TIKTAK Kingsnight

In Central Studios start om 22:00 uur de Koningsnachtspecial van TIKTAK. TIKTAK was tijdens oud en nieuw een groot succes en doet dit op 26 april nog een keer dunnetjes over. De Early Bird tickets kosten €22,50. Wees er snel bij! De prijs kan oplopen tot €35,- als je een ticket in de laatste fase koopt. Er hangt dus best een prijskaartje aan, maar dan heb je ook wat. Er komen namelijk grote namen optreden. Ronnie Flex, SBMG, SFB, Freddy Moreira en nog veel meer!

Feestbeesten Koningsnag

Als je TIKTAK Kingsnight te duur vind, kun je voor €5 lekker dansen in de Poema. Hier wordt het feestje Feestbeesten Koningsnag gegeven. Dit was vorig jaar een groot succes. De voorverkoop was er helemaal doorheen! Mis je dit jaar de voorverkoop? Dan kun je voor €8 een kaartje aan de deur bemachtigen. Neem wel je studentenkaart mee!

Maggy’s Kingsnight

Net als vorig jaar kun je tijdens Koningsnacht losgaan in Club Maggy. Tijdens Maggy’s Kingsnight is het feest van 23:00 uur tot 05:00 uur gaande. Als we afgaan op vorig jaar, kunnen we ervan uitgaan dat het weer een goed feestje wordt. Er worden speciale kortingsacties beloofd. Wat voor acties precies? Dat houdt de organisatie nog even geheim. Maar als je de Facebookpagina in de gaten houdt, kom je er snel genoeg achter!

De Revolutie - Koningsnacht

In TivoliVredenburg vindt, volgens traditie, De Revolutie – Koningsnacht plaats. En de tickets gaan hard! De kaartjes in de laatste fase kosten €33,29. In ruil hiervoor krijg je een negen uur durend feestje met een dikke line-up!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op