← Terug naar overzicht

Een goed begin van 2018: Utrechtse oud en nieuwfeestjes

Het einde van 2017 komt steeds dichterbij. Dit betekent dat het tijd wordt om je oud en nieuw te plannen. Omdat dit best lastig kan zijn, zetten wij een aantal leuke NYE-party’s voor je op een rijtje.

TIKTAK NYE

TIKTAK NYE is een feestje dat plaats vindt in meerdere steden. De editie in Utrecht is in Central Studios. Samen met een aantal bekende artiesten kun jij hier het nieuwe jaar inluiden. Zo maken onder andere Broederliefde en Bizzey deel uit van de line up. Het feestje begint om 22:00 uur. Wil je dit niet missen? Dan moet je snel zijn, want meer dan de helft van de kaartjes is al verkocht! Een regular ticket kost €44,58 inclusief service kosten.

Fabulous NYE

Ook in Club Maggy, voorheen Maggy Malou, kun je 2018 dansend beginnen. Om 22:00 uur begint hier Fabulous NYE. Je kunt een ticket kopen voor €15. Vier jij oud en nieuw samen met je liefje of je beste vriend(in)? Dan zit je goed bij Club Maggy! Je kunt hier namelijk een duo ticket kopen voor €27,50.

Huisfeest NYE

Huisfeest NYE in de Poema begint vlak na de jaarwisseling om 00:30 uur. Als je dol bent op top 40 muziek of meezinghitjes, moet je dit feestje zeker meepakken! Wat dit feest speciaal maakt in vergelijking met de andere feestjes uit deze lijst? Je kunt er onbeperkt drinken! Voor (nu nog) €30 ben jij de rest van de avond voorzien van bier, fris én wijn.

We All Love 80’s 90’s 00’s

In de Winkel van Sinkel kun je tijdens de jaarwisseling helemaal losgaan op 80’s, 90’s en 00’s muziek. Net zoals TIKTAK NYE, vind je We All Love 80’s 90’s 00’s in meerdere steden. Dit feestje bestaat uit drie area’s, waaronder een Silent Disco area. Helaas zijn de Earlybird tickets al uitverkocht, dus wees er snel bij! Je scoort een normaal kaartje voor €29,50.

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Sinterklaas huisgenoten Studentensteden
Abonneren op