← Terug naar overzicht

Say hi to: Ilse & Phylicia

studentensteden

Studentensteden is flink aan het groeien! Daarbij groeit ook ons team. We hebben twee nieuwe stagiaires die ons komen helpen op kantoor. Maak kennis met Ilse en Phylicia!

Over Ilse

  • Wat is je leeftijd?

23 jaar

  • Wat is je woonsituatie?

Ik woon samen met mijn vriend op Scheveningen in een gerenoveerd appartement. De zee ligt 350 meter verderop!

  • Wie ben jij in 5 woorden?

Je kan mij omschrijven als: perfectionistisch, spontaan, kletskous, leergierig en sociaal.

  • Wat is jouw eerste indruk van Studentensteden?

Studentensteden is een mega gezellig bedrijf waar iedereen openstaat voor nieuwe ideeën. Studentensteden is een jong bedrijf die inspeelt op de actualiteiten voor studenten per stad en hiermee voor iedereen wat leuks aanbiedt.

  • Waarom ben jij de ultieme student?

Omdat ik hard werk voor mijn studie, maar naast mijn studie een druk en gezellig sociaal leven heb die prima te combineren is met mijn studie.

Over Phylicia

  • Wat is je leeftijd?

22 jaar

  • Wat is je woonsituatie?

Ik woon al bijna drie jaar samen met 4 jongens in ons dispuutshuis (H.G.D. Môgøh), en het bevalt me nog steeds prima! Het huis bevindt zich op de Weteringkade of zoals wij het meestal uitleggen: 'tussen de haringkoning en de hoeren'. Een ander voordeel is dat het op rol afstand van mijn studentenvereniging is (H.S.C. INTAC van Zwijndregt, ook wel INTAC).

  • Wie ben jij in 5 woorden?

Enthousiast, sociaal, recht door zee, enorm klunzig en ambitieus

  • Wat is jouw eerste indruk van Studentensteden?

Een hele fijne en relaxte werkplek wat zeker komt doordat het een jong team is. Op kantoor is het altijd gezellig en kun je veel lachen met elkaar. Daarnaast is het een plek waar je jezelf kan ontwikkelen en is er altijd tijd voor begeleiding. Als jonge professional krijg je echt de kans om te laten zien wat je kan.

  •  Waarom ben jij de ultieme student?

Ik wil zoveel mogelijk halen uit mijn studententijd. Ik ben bij een vereniging gegaan voor de sociale contacten en het is natuurlijk ook leuk om naast e studie wat ontspanning te hebben. Daar heb ik ook twee jaar bestuurlijke ervaring opgedaan door in mijn 2e jaar de functie van pr- en sponsorcommissaris te doen en mijn 3e jaar als Voorzitter. Dit sluit goed aan bij mijn opleiding communicatie en heb ik dingen geleerd die je niet kan vinden in de schoolboeken. Wat dan wel weer typisch is dat het mij de nodige vertraging heeft opgeleverd, wat ik niet erg vind want weet nog niet precies wat ik later wil doen. Al weet ik wel dat het iets creatiefs, organiserend en sociaal moet zijn!

Ook werken of stage lopen bij Studentensteden? Bekijk onze vacatures

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op