← Terug naar overzicht

Leukste dobbelcadeaus voor Sinterklaas

Hoewel Sinterklaas vooral wordt gezien als kinderfeest, kan het ook een leuke avond zijn voor volwassenen! Ben je benieuwd hoe? Wij vertellen je hoe je de leukste en meest originele dobbelcadeaus kan scoren binnen jouw budget! Lees snel verder voor onze tips voor een geslaagde Sinterklaasavond.

Het scoren van een origineel en tof dobbelcadeau kan nog een hele opgave zijn en zeker wanneer het binnen een bepaald budget moet zijn. De volgende en tips kunnen binnen ieder budget en zijn ook nog eens superleuk om te krijgen!

#1 Een mini-cadeauset

Wanneer je niet goed kan beslissen of je de eeuwige douchegel zal kopen of andere dobbelclichés. Kan je ervoor kiezen om een minipakket hiervan te maken. Superleuk voor degene die jouw cadeautje wint, want diegene krijgt namelijk meerdere cadeaus... Win-winsituatie!

#2 Tegoedbon

Als student heb je misschien niet altijd tijd (en skills) om de Jamie Oliver uit te hangen. Gelukkig is er voor de menig student de optie om eten thuis te laten bezorgen. Hoe ideaal is het wanneer er een cadeaubon bestaat van Thuisbezorgd? Niet alleen kan je je huisgenoten doen geloven dat er een echte Jamie Oliver in jou schuilt en heb je binnen no-time een lekkere (gezonde) maaltijd op tafel.

#3 Casual stuff

Kom je er echt niet uit wat betreft jouw ultieme dobbelcadeau te scoren? No problem, de casual dobbelcadeaus blijven het ook goed doen! Wil je jouw cadeau(s) niet scoren bij de standaard winkels? Kijk dan eens bij de volgende webshop: My Interior Musthaves. Deze webshop bevat niet alleen leuke hebbedingen maar ook leuke gadgets voor een leuk studentenprijsje. Je kan het zo gek maken als je zelf wil!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op