← Terug naar overzicht

Samen Koken

Ben jij gek op koken maar heb je een hekel om alleen te eten? Vind jij het belangrijk om jouw steentje bij te dragen aan de maatschappij? En lijkt het je leuk om met iemand samen te koken en daarmee iemand zijn leefwereld te vergroten? Dan hebben wij een perfect aanbod!

Wij bieden een super leuke en leerzame kans aan om jouw steentje bij te dragen aan het vergoten van de leefwereld van mensen met een verstandelijke beperking. Tevens kan dit heel helpend zijn om ‘gezonde’ voeding binnen te krijgen tijdens het studentenleven. Dit doen wij namens de cliënten van een woonvoorziening van Abrona (+/- 20 minuten fietsafstand van de Uithof). Vanuit het gedachtegoed ‘Herstel van het normale leven’ wordt er naar een leuke match gezocht tussen jou en één cliënt.

Samen met deze cliënt ga je boodschappen doen (de supermarkt is op loopafstand), om vervolgens samen een heerlijke maaltijd te bereiden en natuurlijk ook samen op te eten. Jij maakt samen met de cliënt afspraken over de frequentie van het koken, zodat een ieder weet waaraan hij/ zij toe is. De begeleiders ondersteunen in het maken van deze afspraken. Dus waar: komentenlaan 25, Soesterberg Hoe vaak: 1 keer per maand Lijkt jou dit leuk, of wil je meer informatie horen wij het graag.

www.abrona.nl

 

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

cv maken
Abonneren op