← Terug naar overzicht

Hier krijg jij studentenkorting in Utrecht!

studentenkorting in utrecht

Studenten staan bekend om hun gebrek aan geld. Dit kan ik zelf zeker beamen! Vaak genoeg heb ik ver voor het einde van de maand alweer een zeer karig bedrag op mijn bankrekening staan. Daarom probeer ik om alle studentenkorting die ik krijg met beide handen te pakken. Een aantal van deze kortingen heb ik hier voor jou op een rijtje gezet!

Florin

De Florin heeft de sfeer van een Engelse pub. Je kunt er genieten van pubfood, maar ook voor een biertje zit je hier goed! Voor studenten is Florin op maandag en dinsdag dé plek om een hapje te eten. Tussen vijf en negen ’s avonds kun je hiervoor slechts €6 eten. Hierbij heb je keuze uit acht gerechten, inclusief een vegetarische hap. De kans dat er iets lekkers voor jou tussen zit, is dus groot!

TrainMore

Het studentenleven brengt voor veel (nieuwe) studenten de nodige kilootjes met zich mee. Men spreekt niet voor niets over de “Freshmen 15”. Een abonnement op de sportschool kan ervoor zorgen dat deze gewichtstoename te overzien blijft. Maar dit moet dan natuurlijk geen klauwen met geld kosten. Gelukkig biedt sportschool TrainMore verschillende kortingsaanbiedingen. Als student kun je hier een jaarabonnement krijgen voor €22 per maand. Ben je bereid om alleen in de daluren te sporten? Dan krijg je nog eens €4 extra korting. Daarnaast heeft TrainMore een ‘Minder betalen als je meer sport’-actie. Je betaalt dan in de eerste instantie €29 per maand, maar iedere keer dat je sport gaat er €1 vanaf. Lukt het jou om jezelf vijftien keer in de maand naar de sportschool te slepen? Dan betaal je dus maar €14!

Poema

Iedere dinsdagavond is er studentenavond in de Poema in de Drieharingstraat. Deze avond wordt georganiseerd door ESN Utrecht, een organisatie voor internationale studenten. Gelukkig zijn niet-internationals ook welkom, dus iedere student kan hier dinsdag genieten van een goed feestje! Er wordt geen entree gevraagd en bier, wijn en fris kosten €1,80. Vroeg beginnen wordt beloond: tussen 23:00 uur en 00:00 uur kost bier slechts €1. Voor dezelfde prijs kun je tussen 00:00 uur en 01:00 uur een shotje halen.

Knaek

Met de Knaek krijg je korting op allerlei verschillende plekken in Utrecht en andere studentensteden. De Knaek is tegenwoordig verkrijgbaar in de vorm van een app. Op vertoon van de app en een studentenkaart krijg je korting bij onder andere de Broodzaak, El Mundo, Chupitos, Aktiesport en nog veel meer! Op de website van de Knaek kun je een Knaek-ID bestellen voor €15. Deze is dan gedurende het hele collegejaar geldig.

Geef je ondanks alle studentenkorting in Utrecht toch nog te veel geld uit? Op de pagina ‘geld verdienen en besparen als student’ lees je hoe je dit kunt oplossen!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

cv maken
Abonneren op