← Terug naar overzicht

Scholierenfeest Unitas S.R.

Unitas S.R. - Symposion – Lucasbolwerk 8, Utrecht

Beschrijving

Zet het in je agenda! 22 juni, het Scholierenfeest van Unitas S.R.! (+mogelijkheid tot inschrijven) Kijk je al vol verwachting uit naar je aankomende studentenleventje in Utrecht? En ben je benieuwd hoe een avond als een echte student eruit ziet? Kom dan naar het scholierenfeest - AMERICAN COLLEGE PARTY van Unitas S.R. De naam zegt het al. Foute Amerikaanse outfits, bier uit Red Cups en een legendarisch feest zoals je die kent uit films.

22 juni beloofd een avond te worden die je niet snel vergeet! Unitas is de oudste gemengde studentenvereniging van Utrecht en is de perfecte aanvulling op je studentenleven. Binnen de vereniging leer je in je eerste jaar al heel veel mensen kennen en maak je de mooiste borrels, feesten en andere activiteiten mee.

VOORINSCHRIJVINGEN

Kom vooral langs voor een mooi feestje en om kennis te maken met het Utrechtse verenigingsleven! Maar weet je al zeker dat Unitas echt iets voor jou is, dan kan je je op deze avond ook alvast inschrijven als aankomend lid. Meer informatie hierover volgt... Voor meer informatie over Unitas S.R. en over de (voor)inschrijvingen check http://www.usr.nl/uit of mail naar pr@usr.nl. We zien je graag op 22 juni!

Bekijk ook

Abonneren op RSS Events