← Terug naar overzicht

11kroegentocht

Borrelbar Plank – voorstraat 96, Utrecht

Beschrijving

De 11Kroegentocht is een nieuw evenement, waarbij de deelnemers al klunend (jawel, op schaatsen met rubbers) langs verschillende kroegen in de Utrechtse binnenstad gaan om heerlijke Utrechtse Speciaalbiertjes van Brouwerij Stapzwan en Brouwerij De Leckere te drinken. Borrelbar Plank (www.borrelbarplank.nl) en Utrechtse Brouwerij Stapzwan (www.stapzwan.nl) hebben dit evenement opgezet, met hulp van een aantal samenwerkingspartners. Belangrijkste reden: Geld ophalen voor Stichting ALS. Je combineert sportiviteit met lekkere biertjes, gezelligheid en ondertussen steun je een fantastisch en belangrijk doel; Stichting ALS (https://www.als.nl/).
In elke deelnemende kroeg drink je een heerlijk Utrechts gebrouwen speciaalbier van Brouwerij Stapzwan of Brouwerij De Leckere. Tijdens en na het klunen kun je bij de start/finish op het ‘feestplein’ genieten van Koek&Zopie, lekkere bieren en uiteraard een heus dweilorkest, om de sfeer er lekker in te krijgen. We maken er een groot schaatsfeest van!
En zoals het hoort bij een dergelijke tocht, zijn er fantastische prijzen te winnen! Er zijn prijzen voor de snelste kluner, de mooist geklede kluner en de grootste pech-kluner. Ook zijn er prijzen voor de grootste groep deelnemers vanuit één club of vereniging. Een Utrechts evenement als deze is niet compleet zonder Utrechtse studenten. Dus geef je met zoveel mogelijk mensen op binnen je vereniging, steun Stichting ALS en win die prijzen!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Bekijk ook

Abonneren op RSS Events