Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Zorgverzekering met cadeau

Veel zorgverzekeraars en vergelijkingssites voor zorgverzekeringen hebben de laatste jaren cadeaus toegevoegd als een extra prikkel om via hun platform over te stappen van zorgverzekering. Als student zijnde klinkt dat natuurlijk héél aantrekkelijk, zeker als het een waardevol cadeau is zoals een IPad. Laat je echter niet leiden door het cadeau, want met een zorgvuldige keuze bespaar je wel honderden euro’s per jaar op je zorgverzekering!

Overstappen zorgverzekering met cadeau

Elk jaar heb je de kans om tussen half november en eind december over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering. Dit is handig, omdat de overheid jaarlijks opnieuw de inhoud van de basisverzekering bepaalt, en de zorgverzekeraars met nieuwe premies komen. Ook je eigen zorgwensen kunnen in de loop van de tijd veranderen. De verzekeraar die afgelopen jaar de beste zorgverzekering voor jouw wensen bood, hoeft dat komend jaar niet per se meer te doen. Daarom wil je ieder jaar opnieuw je zorgverzekering vergelijken, zodat jij op de hoogte bent van welke
zorgverzekering het beste past bij jouw situatie, en natuurlijk het meest voordeligst is.

Hoe kies je de beste zorgverzekering met cadeau?

Tijdens het kiezen van je zorgverzekering is het belangrijk dat je je niet laat leiden door een cadeau. Het belangrijkste is natuurlijk dat je kiest voor een goede zorgverzekering die past bij jouw situatie met een passende dekking én een voordelige premie. Pas daarna is het mooi meegenomen als je daar een cadeau bij krijgt.

Wil jij een goedkope studenten zorgverzekering met een cadeau? Vergelijk dan zorgverzekeringen op Geld.nl. Je betaalt via Geld.nl nooit een hogere premie dan bij de verzekeraar of een andere vergelijkingssite, en ze bieden zelfs tot 20% korting op sommige aanvullende zorgverzekeringen. Op Geld.nl zie je direct bij welke zorgverzekeringen je een cadeau of extra korting krijgt en hoeveel. Stap je bovendien tussen half november en eind december over naar een andere zorgverzekeraar, dan krijg je er een leuk cadeau bij. Kijk snel op de site van Geld.nl welk cadeau ze dit jaar bieden!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.