Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Nu gratis met STAP budget t.w.v. €1000,-

Tijdens je studie moet je onwijs veel keuzes maken, maar dit houdt niet op als je klaar bent met studeren. Veel studenten staan dan op een moeilijk punt in hun leven, want wat voor werk vind je nu eigenlijk precies leuk? Ook bij een bijbaan tijdens je studie of tijdens een andere baan waar je niet helemaal op je plek zit, moet je soms even goed voor jezelf nadenken. Hoe fijn zou het zijn als jij een baan vindt die volledig bij jou past? Gelukkig kan je hierbij geholpen worden met de Talenten en Loopbaan training. Je kan je vanaf nu aanmelden via deze link: https://lnkd.in/e9W4M2Gn.

Talenten en Loopbaan training

De Talenten en Loopbaan training helpt jou om jouw (toekomstige) werkzame leven een stuk leuker te maken. Als student is het namelijk best ingewikkeld om te bepalen welk bedrijf en werk nu ECHT bij JOU past. In de training wordt jou een portie professionele & persoonlijke groei aangeboden. Via het STAP Budget kun je de training, ter waarde van € 1000,- gratis volgen. Het STAP budget is een subsidie van de overheid van € 1000,- voor scholing en ontwikkeling. Dit doet het kabinet omdat men graag ziet dat mensen de regie nemen over hun eigen loopbaan & ontwikkeling. De Talenten en Loopbaan training voldoet aan alle eisen voor het STAP budget.

Inhoud training

Ben je nieuwsgierig geworden? De training bestaat uit drie digitale sessies van 1,5 uur. Tijdens de training kun je ook af en toe wat coaching verwachten. Verder staan de volgende activiteiten op het programma: 

  • Je gaat 2 gecertificeerde testen - DISC en Drijfveren - maken. Je ontvangt jouw eigen gepersonaliseerde rapporten. Het gaat hier om jouw voorkeursstijl van communiceren en gedragen én wat jou het meest drijft in jouw leven. Veel kwartjes vallen hier op z’n plaats! 
  • Je maakt een uitgebreide talententest. Ontwikkeld door de Talenten Fluisteraar. Jouw naaste omgeving wordt hier ook bij betrokken. Jij bepaalt natuurlijk wie. 
  • Je gaat je eigen WHAT, HOW & WHY cirkel maken. Om jezelf nog beter te begrijpen wat jou ten diepste drijft. En om jezelf echt goed neer te zetten. Voor nu en in de toekomst. 
  • Tenslotte krijg je op maat oefeningen, ter bekrachtiging van jouw persoonlijke & professionele groei.

“Het is gewoon cool, handig en echt interessant om eens wat uitgebreider naar jezelf te kijken (zonder gepsychologiseer) en hoe dat dan gaat/kan gaan in het werkende leven”, waren de woorden van een student die de Talenten en Loopbaan training heeft gevolgd.

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd? Meld je nú aan via https://lnkd.in/e9W4M2Gn. Zorg dat je op tijd bent, op 3 juli moet je namelijk met het aanmeldformulier klaar zitten om je klokslag 10.00 uur aan te melden voor deze aanvraagronde. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Grijp je mis? Dan heb je over twee maanden weer een kans. Succes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.