Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Waarom moet je huren bij Splash?

Splash Lease verhuurt apparaten aan studenten. Denk aan wasmachines, drogers en vaatwassers. Door de lage prijs per maand is dit voor elke student lekker betaalbaar. Dit zijn de voordelen van huren bij Splash Lease:

Een lage prijs per maand

Bij Splash huur je al vanaf €9 per maand! Als je dit bedrag deelt door al je huisgenoten, voel je daar helemaal niets van.

Groot aanbod

Weg met die berg vieze vaat die je zelf moet afwassen, je huurt natuurlijk gewoon een vaatwasser! En wie reist er nu nog heen en weer met de vieze was naar je ouderlijk huis? Dat doe je natuurlijk gewoon zelf. We hebben genoeg aanbod op onze website. Iedereen vindt een apparaat dat past bij zijn/haar huis!

Gratis bezorging en aansluiting

Heb je jouw perfecte apparaat uitgekozen? Top! Onze bezorgers komen hem gratis bij je afleveren, en sluiten hem ook nog eens kosteloos voor je aan! Je kunt hem meteen gebruiken. Hierdoor nemen we een last van je schouders af.

Leuk welkomstpakket

Je krijgt meteen een leuk welkomstpakketje van de bezorgers! Hierin zitten de eerste benodigdheden voor het onderhoud van het apparaat, en nog wat leuke dingetjes.

Oud apparaat? Geen probleem!

Hebben jullie nog een oud apparaat staan? Dan nemen onze bezorgers die meteen voor je mee. Hoef je je daar ook geen zorgen meer over te maken!

Reparatie nodig?

Het komt natuurlijk ook wel eens voor dat het apparaat stuk is. Geen zorgen, je neemt gewoon contact met Splash Lease op, en dan regelen we het samen.

Verhuizen? Draag je contract over

Staat het contract op jouw naam en ga je verhuizen? Op onze website kun je inloggen, en daar het contract overdragen aan een andere huisgenoot. Heel makkelijk dus!

Geld verdienen

Bij ons kun je zelfs geld verdienen! Bij jouw Mijn Splash pagina staat een unieke code. Als je een vriend werft, laat je hem / haar deze code invullen. Dan krijg je zelfs geld toe!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.