Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Valentijnsdag tips en ideeën!

Dit weekend is het weer zover: Valentijnsdag! De ultieme dag van de liefde. Verras jij je vriend of vriendin met iets leuks? Of ga je eindelijk die grote stap zetten en je geheime liefde op bijzondere wijze laten weten wat je voor hem of haar voelt?

Oorspronkelijk is Valentijnsdag bedoelt voor geheime liefdes. Valentijnsdag is de dag om deze liefde bekend te maken en wie weet hou je er een hele leuke relatie aan over. Toch zijn er ook heel veel mensen die al een relatie hebben die Valentijnsdag ook niet zomaar voorbij laten gaan. Een leuke date of een mooi cadeau. Maar wat dan?? Speciaal voor jou op een rijtje leuke en originele ideeën om je Valentijn mee te verrassen. Het hoeft niet altijd duur te zijn als er maar een liefdevolle gedachte achter zit!

1. Koop een leuke pot bij de Xenos bijvoorbeeld en vul deze met allemaal kleine briefjes. Op deze briefjes kun je verschillende dingen zetten. Bijvoorbeeld op elk briefje een reden waarom je die persoon zo leuk vindt. Of je schrijft op elk briefje een date idee en elk weekend trekken jullie dan een briefje uit de pot. Zo is het altijd een verrassing. Goedkoop maar super leuk en origineel!

2. Volg samen een leuke workshop. Bijvoorbeeld een kookworkshop op deze manier ben je een hele dag samen en kunnen jullie lekkere recepten leren voor een romantisch dineetje. Erg gezellig en via sites als groupon kun je zulke workshops vaak vinden voor een lage prijs.

3. Laat een grote bos bloemen of een leuke kaart bezorgen. Op deze manier vermoed je Valentijn niks en worden ze echt verrast. Altijd leuk als er onverwachts een bezorger voor je deur staat met een leuk cadeautje!

4. Jullie leukste foto laten printen op een canvas doek. Super leuk voor in je kamer of misschien wel in jullie toekomstige huisje!

5. Dit jaar valt Valentijnsdag op een zaterdag. Dat betekent dat je jouw geliefde kunt verrassen met een lekker ontbijtje op bed. Rond Valentijnsdag verkopen ze in verschillende winkels bakvormen etc. in hartjes vorm. Dit kost je misschien 2euro. Bak een lekker taartje of pancakes in hartjes vorm en je dag begint meteen liefdevol:)

6. Het is natuurlijk niet verplicht om iets te doen met Valentijnsdag. Misschien gaan jullie lekker de hele dag op de bank hangen met Netflix aan. Om de dag dan toch een beetje speciaal te maken kan je een wensballon kopen. Dit is een soort hele grote lampion die je aansteekt en oplaat in de lucht. Zodra je de ballon loslaat doe je een wens. Wens bijvoorbeeld dat jullie voor altijd samen blijven! Dat geeft je Valentijnsdag toch nog een romantische touch.

7. Schrijf een mooi gedicht. Super romantisch en het laat zien dat je echt hebt nagedacht over jullie liefde. Een heel simpel gebaar, het kost je niets maar toch laat het veel liefde zien.

Kortom: Houd het simpel! Kleine gebaren zijn soms zoveel mooier dan dure cadeaus.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.