Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Tips voor student verhuizers in Utrecht

Je bent super blij, eindelijk een nieuw plekje gevonden om te wonen. Maar dan denk je aan de verhuizing die je zoveel tijd gaat kosten. Verhuizen is nog een hele klus, al helemaal als je familie ergens anders in Nederland woont. Het is bijna niet te doen om alleen en zonder de juiste middelen al je spullen te verhuizen naar een andere kamer of appartement. Gelukkig is hier een oplossing voor! Student verhuizers in Utrecht begrijpen precies jouw behoeftes en wensen in deze hectische tijd en helpen jou graag een handje.

Wat doet een student verhuizer in Utrecht?

Student verhuizers in Utrecht kunnen alle 'verhuiszorgen' voor je uit handen nemen. Ze ontzorgen je in een tijd die meestal veel te druk is, maar eigenlijk leuk hoort te zijn. Het blije gevoel dat je iets nieuws gevonden hebt moet je vast houden en niet laten verpesten door stress en druk. De stomme klusjes kun je namelijk makkelijk uitbesteden aan student verhuizers. Student verhuizers in Utrecht houden qua prijzen rekening met het feit dat je een student bent. Een nieuwe woonplek is al duur genoeg. Je kunt genieten van een goedkope verhuizing waar je wel volledig ontzorgd wordt. Hoe ze dit doen is vrij simpel, de werknemers van student verhuizers zijn ook studenten. Dit kan ook nog eens super gezellig zijn natuurlijk! Ook zijn deze fitte en opgeleide studenten vaak net zo flexibel in tijd als jij, en kunnen ze soms wel 7 dagen in de week helpen met een verhuizing. Ideaal!

3x student verhuizers in Utrecht

Nu ben je waarschijnlijk super enthousiast om je verhuizing door student verhuizers te laten doen. Maar welk bedrijf kun je inzetten voor jouw verhuizing in Utrecht? Wij hebben drie student verhuizers in Utrecht voor je op een rijtje gezet.

1. Studentenkarwei

Bij Studentenkarwei kun je studenten inhuren die je ondersteunen bij de verhuizing. Omdat zij dit tegen een betaalbaar tarief doen, blijft het voor jou ook een betaalbaar tarief. Maar ze leveren natuurlijk wel dezelfde kwaliteit als een erkende verhuizer, maar dan voor de helft van de prijs. Deze kwaliteit waarborgen ze omdat de studenten altijd samenwerken met een ervaren verhuisspecialist.

2. De VBU

Dit tweede student verhuisbedrijf scoort ook hoog in het goedkoop helpen verhuizen. Bij hen kun je ook online goedkoop verhuismateriaal bestellen, zodat je rustig je spullen veilig in kan pakken voor de verhuizing. Bij het verhuizen zelf helpen ze natuurlijk graag met tillen en vervoeren.

3. De Studentenverhuizers

Dit student verhuisbedrijf in Utrecht kan jou met alle aspecten van de verhuizing helpen. De gehele verhuisservice is beschikbaar door middel van zelf opgeleide studenten. Hierbij kun je denken aan inpakken, sjouwen, transporteren, klusjes zoals muren witten, verhuur van verhuismaterialen en het ontruimen van je oude kamer. En allemaal ook nog eens goedkoper dan een normaal verhuisbedrijf!

Enthousiast geworden van één van de student verhuizers in Utrecht? Vraag via de website van de aanbieders vrijblijvend een offerte aan. Of solliciteer zelf als student verhuizer!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.