Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Teveel foto's? Bewaar je foto's op een bijzondere manier!

Studeer je in het prachtige Utrecht? Dan zul je ongetwijfeld diverse mooie momenten van je studententijd vastleggen met foto’s. Of is fotografie een van je hobby’s? Dan zul je de prachtige locaties in de stad al lang hebben vastgelegd met je camera. Of je nu foto’s maakt met je telefoon of je camera, een prachtige collectie foto’s van je studententijd heb je zeker.

Herleef je herinneringen op onverwachte momenten

De foto’s die je gemaakt hebt kunnen je herinneringen doen herleven. Vaak kijk je minder door de opgeslagen foto’s op je telefoon of computer. Als je toch vaker door oude foto’s wilt kijken, kun je de foto’s beter vastleggen in een fotoboek. Een fotoboek kun je namelijk op een schap kwijt of opbergen in de woonkamer. Wanneer het in het zicht staat, kan een fotoboek je op sommige momenten herinneren aan een vrolijke tijd. Het kan een gespreksonderwerp zijn voor op een verjaardag of je komt het tegen tijdens de grote schoonmaak.

Hoe maak je gemakkelijk een fotoboek?

Een fotoboek maken hoeft niet lastig te zijn. Je hoeft de foto’s namelijk niet meer af te drukken en zelf in te plakken. Je kunt gemakkelijk een website gebruiken die een online editor heeft. Na het uploaden van je foto’s stel je het boek samen, kies je het formaat en de materialen en wordt het vanzelf bij je thuis bezorgd. 

Je kunt vaak diverse opties kiezen voor het personaliseren van je fotoboek. Denk hierbij aan de kleuren, ontwerpen, thema’s en samenstelling van de materialen. Je kunt gemakkelijk keuzes maken aan de hand van een thema. Neem bijvoorbeeld je studententijd, een vakantie of een locatie als thema. Dit kun je laten terugkomen op de omslag van het boek. Ook het ontwerp van het boek kun je aanpassen. Vaak kun je uit een aantal standaard ontwerpen kiezen of er zelf een samenstellen. 

Formaten en materialen

Andere keuzes die je kunt maken wat betreft een fotoboek is het formaat en het soort boek dat je wilt. Vaak zijn de boeken te bestellen in verschillende formaten. Afhankelijk van je hoeveelheid foto’s, kun je voor een groter of kleiner boek kiezen. Verder kun je kiezen voor een luxere of een standaard omslag. Een harde kaft geeft een luxere uitstraling en houdt het boek langer mooi. Combineer dit met dikker en glanzend papier en je krijgt een luxe ervaring wanneer je door het boek bladert.

Een fotoboek als cadeau

Een luxe uitvoering van een fotoboek is voor een student vaak niet de meest ideale optie. Het kan wel een prachtig cadeau vormen. Stel bijvoorbeeld een boek samen van de vakantiefoto’s voor je ouders. Of geef een van je vrienden een fotoboek van de tijd samen voor de verjaardag. 

Meer cadeaus met foto’s

Met foto’s kun je ook veel andere cadeau ideeën realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke kaart of een mok met een foto. Unieker is bijvoorbeeld een tegeltje dat je aan de muur kunt hangen. Foto’s in een leuk aangeklede vorm maken vaak een prachtig en persoonlijk cadeau. Wellicht houdt de ontvanger dit cadeau voor lange tijd vast.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.