Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Studenten kiezen bewust vaker voor huurmodellen

Wanneer je student bent, dan is de kans groot dat je op een gegeven moment ervoor kiest om op kamers te gaan. Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat je alles voor elkaar hebt. Op die manier kun je zonder problemen gaan genieten van je studentenleven in de grote stad. Belangrijke dingen die niet kunnen ontbreken in je studentenkamer is natuurlijk een bed, een kast, maar ook spullen zoals een wasmachine zijn natuurlijk onmisbaar. Tegenwoordig is het razend populair om een wasmachine of een droger te huren. Er zitten veel voordelen aan het huren van een wasmachine. Hieronder lees je precies welke voordelen dat zijn.

1. Geen grote aankoop

Allereerst is het natuurlijk niet erg dat je als student niet zoveel te besteden hebt. Zo kan het zijn dat je een minimaal inkomen hebt en je al aan het lenen bent bij de overheid. Het is dus niet gek dat je niet veel geld overhoudt om ook nog een grote aankoop te doen als een wasmachine. Een wasmachine huren is in dat geval een stuk beter voor je portemonnee en je financiële zorgen. Verder is het huren van een wasmachine natuurlijk ideaal voor in een studentenwoning. Je zit nergens aan vast en je hoeft dus niet ineens een grote som met geld te betalen voor een goed werkende wasmachine. Ook ander witgoed huren wordt een stuk populairder onder studenten, omdat het heel aantrekkelijk is.

2. Gratis reparatie

Verder kan het maar zo zijn dat je in een studentenwoning komt waar al een wasmachine is met veel gebreken. Er moet telkens een monteur komen, wat natuurlijk ook weer veel geld kost. Door middel van het huren van een wasmachine heb je deze problemen niet. Je betaalt maandelijks een bedrag waar ook gratis reparatie inbegrepen zit. Op die manier kun je zonder problemen gebruik maken van je wasmachine die het altijd goed doet. Mocht hij het toch niet goed doen, dan ben je geen extra geld kwijt aan de kosten van een reparatie.

3. Duurzaam

Een wasmachine huren is niet alleen goed voor je portemonnee, maar het is ook nog eens duurzaam. Zo gebruik je een wasmachine die elders al is gebruikt. Je hoeft dus niet elke keer een nieuwe te kopen. Dit zorgt ervoor dat de wasmachines niet opnieuw geproduceerd hoeven te worden. Het is dus een duurzame oplossing voor een goed studentenhuis.

4. Gemakkelijk op te zeggen

Als je eenmaal uit je studentenkamer wil vertrekken of je hebt toch een wasmachine weten te scoren, dan is het natuurlijk ook geen probleem om de wasmachine die je gehuurd hebt weer op te zeggen. Er zitten geen moeilijke stappen bij die je op moet volgen. Het is allemaal heel eenvoudig. Je betaalt de huur en als je eenmaal klaar bent met het huren, dan is het ook gewoon klaar. Het is dus heel gemakkelijk om dit te gebruiken als je student bent in een grote studentenstad.

5. Goed te gebruiken

Als laatste is het natuurlijk ook prettig als je de wasmachine op een goede manier kunt gaan gebruiken. Zo kun je een wasmachine die je huurt gemakkelijk gebruiken. Het enige dat de wasmachine nodig heeft is zo nu en dan een wasbeurt, zodat je geen vlekken krijgt op de wasmachine. Verder is het natuurlijk ook de bedoeling om hier op een gewone manier mee om te gaan. Zo kun je gemakkelijk je was wassen en hoef je je geen zorgen te maken dat je in smerige kleding over straat hoeft te lopen. Kijk goed naar de instellingen, koop het juiste wasmiddel of wasverzachter en begin met het wassen in je studentenhuis, met natuurlijk een gehuurde wasmachine.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.