Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Studenten en seks: 5x dit mag je niet missen tijdens je studententijd!

Je studententijd is het perfecte moment om te experimenteren in bed. Je gaat op kamers, leert veel nieuwe mensen kennen en de nachten zijn lang ;). Wij maakten daarom een lijst met seks die je absoluut niet mag missen tijdens je studententijd!

1. One night stand

Met een one night stand weet je nooit hoe het uitpakt. Je kan de nacht van je leven hebben of met het schaamrood op je kaken wakker worden. Toch is de ervaring van een one night stand echt iets wat je als student een keer mee moet maken. Gouden regel is wel dat je het veilig doet! Je weet nooit waar je bedpartner net geweest is ;).

2. Seks met jezelf

Ook soloseks hoort echt bij je studententijd. Zeker als je op kamers gaat, kan je onderzoeken wat jij prettig vindt (zonder dat je bang bent dat je moeder binnenloopt). Heb je vragen over je seksualiteit of ondervind je problemen die er mee te maken hebben? Je bent niet de enige! Bij studentenhuisartspraktijk Janskerkhof is daarom een seksuoloog werkzaam, waar je als student voor €15,00 per consult terecht kan.

3. Seks met een scharrel

Seks met een scharrel hoort ook echt bij je studententijd. Veel studenten hebben geen zin of tijd voor een vaste relatie. Een vaste scharrel (of een paar) is daarom ideaal. Maak wel goede afspraken, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. De ene scharrel ziet je het liefst komen en gaan in het holst van de nacht. Terwijl een andere scharrel het ook gezellig vindt om een filmpje met je te kijken en samen te ontbijten de ochtend erna. Als je met verschillende scharrels in dezelfde periode seks hebt, is het natuurlijk verstandig om het veilig te doen. Grote kans dat zij ook met anderen seks hebben. Mocht het nou een keer misgaan, is het raadzaam om een soa-test te doen!

4. Trio

Een droom van veel studenten is om een trio te hebben. Als je eenmaal een vaste relatie hebt, komt het er misschien niet meer van. Benut je vrijheid tijdens je studententijd daarom optimaal en probeer een keer een trio te regelen.

5. Seks met je ‘verkering’

Als je eindelijk de ware hebt gevonden, is er niks zo fijn als seks met hem of haar. Ze zeggen niet voor niets dat seks met iemand waar je van houdt het lekkerst is. Vooral als je elkaar vertrouwt, kan je er oneindig op los experimenteren. Seks in de buitenlucht, met speeltjes of geblinddoekt. Het kan allemaal met je vriend of vriendin!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.