Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

SECURE studiebegeleiding en coaching: zeker studeren

Studeren is leuk, maar het is ook een uitdaging. Misschien heb je net gehoord dat je binnenkort een presentatie moet geven en klopt je hart al in je keel als je eraan denkt? Ben je aangekomen in het laatste studiejaar, maar zie je er best tegenop om een onderzoek te gaan doen? Heb je één of meerdere toetsen niet gehaald en hierdoor voel je je gestrest en onzeker? Heb je nu voor de zoveelste keer feedback gekregen over de manier waarop jij een verslag opbouwt en weet je niet meer wat je ermee aan moet? Verlies je het overzicht van alles wat je moet doen en weet je niet waar je moet beginnen. Voor veel studenten zal dit herkenbaar zijn en misschien merk je dat je er wat onzeker van bent geworden.

Studiebegeleider

Je kunt hulp zoeken bij je docent(en) en bij je studiegenoten, maar je kunt er ook voor kiezen om individuele en persoonlijke begeleiding te ontvangen van een studiebegeleider. Mijn naam is Hanneke Wiltjer en ik ben een ervaren docent en afstudeerbegeleider. Daarbij ben ik zelf ook jaren student geweest en heb ik een Bachelor, Master en PhD traject doorlopen. En alles wat ik in de eerste alinea heb beschreven kan ik uit persoonlijke ervaring over meepraten. Om die reden met ik gestart met SECURE studiebegeleiding en coaching. Zo kan ik studenten een steuntje in de rug geven zodat zij zelfverzekerd kunnen studeren. Want daar wordt studeren alleen maar leuker van.

SECURE studiebegeleiding en coaching

Bij SECURE studiebegeleiding en coaching kun je terecht voor afstudeerbegeleiding, toetsbegeleiding en studiebegeleiding. Welke begeleiding het beste past bij jou stellen we vast tijdens een gratis intakegesprek waar we jouw leervraag zo helder mogelijk vaststellen. Vervolgens plannen we online sessies in van elke keer een uur waarin we samen aan de slag gaan met waar jij het meeste behoefte aan hebt. Tijdens de begeleidingsmomenten denk ik met je mee, ontvang jij waardevolle studietips en krijg je duidelijke feedback zodat jij precies weet waar je staat en hoe je verder kunt. Zo kunt jij zelfverzekerd studeren.

Waarom kiezen voor SECURE studiebegeleiding en coaching?

  • Bij SECURE ontvang je betrokken en persoonlijke aandacht van een ervaren docent;
  • De begeleiding wordt samen met jou afgestemd en op maat gemaakt. Het past dus precies bij jou;
  • De begeleidingsmomenten kunnen flexibel worden ingepland. Ze zijn doordeweeks, in de avond en in het weekend te boeken. Daarbij kan het allemaal online. Zo past het in jouw drukke agenda.

Je kunt SECURE studiebegeleiding en coaching vinden op Secure. Je kunt er meer informatie vinden over wat de begeleiding precies inhoudt en hoe het allemaal werkt. Momenteel is er een actie van 10% korting in het jaar 2022. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend vragen stellen door een email te sturen naar info@securestudiebegeleidingencoaching.nl of kun je mij bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 0628815080.

 

 

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.