Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Op zoek naar een leuke bijbaan of stage? Wij zoeken collega's!

Geniet jij volop van je studententijd en wil jij jouw enthousiasme overbrengen op andere studenten? Bij StudentenMarketing zoeken we altijd leuke collega's!

We zoeken regelmatig stagiairs, studentredacteuren, social media redacteurs en andere helden om ons te helpen. Wil jij meebouwen aan het grootste studentenplatform van Nederland? Stuur ons een open sollicitatie met de volgende dingen:

  • Een stukje over jezelf;
  • De studie die je volgt;
  • Naar wat voor (bij)baan of stage je op zoek bent.

Solliciteer direct

Als wij jouw mailtje ontvangen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op en kijken we samen naar de mogelijkheden!

Over StudentenMarketing

StudentenMarketing is het bedrijf achter deze en meer dan 15 andere websites. Wij zijn een klein en hecht team met een kantoor in het centrum van Den Haag. We zijn gespecialiseerd in studentenmarkt en informeren studenten over alle ins en outs van hun nieuwe studentenstad, maar houden ze ook op de hoogte over nieuwe regels rondom het leenstelsel, studiefinanciering en andere belangrijke zaken.

Momenteel werken wij met drie collega’s aan grote, ambitieuze plannen. We gooien het roer de komende tijd helemaal om en willen studenten nóg beter begeleiden tijdens hun studententijd. We gebruiken hiervoor verschillende soorten content, social media en onze websites.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Wij werken vooral vanuit huis, maar als we op kantoor zijn ben je altijd welkom. Voor een kop koffie, thee of een knuffel van onze office dogs Tommie en Caya!
  • Wil jij graag beter worden in schrijven, content creëren, fotograferen of sales? We kijken graag samen met jou naar wat er mogelijk is bij ons!
  • Wij vinden het belangrijk dat je veel leert als je bij ons aan de slag gaat. We geven je daarom opbouwende feedback en de juiste tools om jezelf te ontwikkelen.

Enthousiast? Leuk!

Wil jij bij ons aan de slag? Dan horen we graag van je! Mail jouw sollicitatie naar rebecca@studentenmarketing.nl, zij neemt dan snel contact met je op.

Heb je nog vragen over de vacature? Bel dan naar 070 208 9006 of stuur ons een mailtje!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.