Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Motel Opgedoekt arriveert midden augustus weer in Utrecht

Ben je half augustus in het land en zoek je nog iets om je weekenden mee te vullen? Dan hebben wij een leuk idee voor je: Motel Opgedoekt komt terug!

Opgedoekt

Ditmaal vertoont Opgedoekt in het weekend van 12 en 13 augustus twee (nog geheime!)  films op een nog onbekende en bijzondere locatie ergens aan de rand van de stad. Wat, waar en hoe? Dat blijft onbekend tot aan de dag van de vertoning zelf. Wel is bekend dat het een bijzondere openlucht filmvoorstelling gaat worden.

Locatie onbekend

Motel Opgedoekt brengt ongeziene films naar Utrecht waarvan je niet wist dat je ze altijd al wilde zien, en voert je mee naar plekken die je nog niet kende. Je moet wel een beetje durf hebben, want alleen diegene die een ticket ‘blind’ weet te bemachtigen, krijgt pas op de dag van vertoning een e-mail waarin de locatie wordt onthuld.

Films

Op vrijdag zie je een creatieve en experimentele Portugese film die moeiteloos verschillende filmgenres combineert en nooit in Nederland uitkwam. Op zaterdag staat een lichtvoetige Mexicaanse comedy rondom twee broers op het programma, over groots dromen en het kleine waarderen. Op beide avonden worden de films ingeleid door een filmkenner.

Verdere locatie- & filmhints worden van te voren verspreid via social media en in een speciale Motel Opgedoekt nieuwsbrief.

Tickets

Kaartjes kun je halen via opgedoekt.nl. Let wel: meestal zijn de filmavonden snel uitverkocht. Wees er dus op tijd bij! Heb je een U-pas of een Cinevillepas, dan krijg je € 2,50 korting!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.