Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Moederdag, maar dan net even anders dan normaal

Op zondag 12 mei 2019 zetten we alle moeders in het land weer in het zonnetje. Je kan haar natuurlijk een heerlijk Rituals cadeaupakket geven, of een leuk tijdschrift, want dat is altijd goed. Maar misschien heeft je moeder wel een heel pittig jaar achter de rug en wil je net dat beetje extra voor haar doen. Ik heb een aantal originele ideeën voor je bedacht waarmee je je moeder deze Moederdag kunt verrassen.

Keukenhof

Van 21 maart t/m 19 mei kun je weer genieten van de prachtige Keukenhof. Welke moeder wordt nou niet gelukkig van een bosje tulpen? In de Keukenhof vind je zo'n 7 miljoen tulpen en andere bloemen, deze vormen gezamenlijk een wonderschoon spektakel, dus als ze daar niet gelukkig van wordt... Tickets kun je scoren via de website van de Keukenhof, en kom je van ver dan heeft de NS een goede aanbieding voor je met trein + bus + Keukenhof-tickets

Rondvaart

Kies een gave stad uit en boek een rondvaart. In de meeste steden heb je een rondvaart waar je ook een hapje en een drankje kunt nuttigen. Mocht je uitkomen in Utrecht, dan kun je onze blog lezen over de gezelligste Utrechtse terrassen aan het water, met een beetje geluk is het heerlijk weer op Moederdag. In Amsterdam kun je vaak op het moment zelf een rondvaart boeken, maar wil je het inclusief bijvoorbeeld een high tea dan kun je het beter van te voren reserveren. Bij de Salonboot kun je genieten van een high tea terwijl je vaart door de prachtige wateren van Delft, Den Haag of Leidschendam-Voorburg. 

Picknick met haar vriendinnen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Neem contact op met de kinderen van je moeders beste vriendinnen en organiseer gezamenlijk voor jullie moeders een picknick. Mocht het geen lekker weer zijn, dan kunnen jullie natuurlijk ook een high tea organiseren. Houd het een verrassing en breng alle moeders en kinderen dan samen op Moederdag. Wedden dat ze verrast zullen zijn! Natuurlijk eten jullie als kinderen ook gewoon mee, want het is immers Moederdag. Moeders willen vooral tijd doorbrengen met hun kinderen! 

Doe samen een workshop

Het is altijd leuk om nieuwe dingen te proberen. Dus afhankelijk van wat jouw moeder leuk vindt om te doen, kun je een workshop doen. Een workshop bonbons maken, sieraden maken, potten bakken, schilderen, bloemschikken of een make-up workshop. Hartstikke leuk om samen te doen, maar vrij prijzig. Kijk daarom op websites zoals Social Deal, Vakantieveilingen of Groupon, hier vind je vaak workshops voor een leuk bedrag!

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen voor Moederdag dit jaar. En vergeet niet... bij Moederdag hoort ontbijt op bed!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.