Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Leuke webshops voor cadeaus voor de feestdagen

Met december in het vooruitzicht moeten we langzaamaan alweer nadenken over cadeautjes. Er is geen maand waarin we zoveel geven of krijgen als december. Maar waar scoor jij nou die leuke cadeautjes voor je huisgenoten, familie en vrienden? Lees hier wat volgens ons de leukste webshops voor cadeaus zijn!

Sissy-Boy

Sissy-Boy heeft een uitgebreide webshop waar je supermooie cadeautjes kunt scoren. Je kunt er van alles kopen dus je slaagt hier zeker voor het hele gezelschap. Een bijzonder kerstornament voor je oma, een fluffy knuffel voor je neefje, oorbellen voor je vriendin en sokken oor je vader: Sissy-Boy heft het allemaal. Het leuke aan Sissy-Boy is dat ze altijd net even andere printjes, kleuren en materialen gebruiken. Als je hier een cadeautje haalt, valt het dus zeker in de smaak.

Bolas underwear

Zoek je een leuk cadeau voor je broertje of vriend? Check dan Bolas underwear. Zij verkopen toffe boxers met leuke kleurencombinaties en printjes. Volgens het bedrijf zelf zijn het onderbroeken die comfortabel zitten en er sexy uitzien. Een perfect cadeau voor mannen, dus!

Dag tickets

Wil je een keer iets anders geven tijdens de feestdagen? Geef dan een uitje aan je familie of vrienden! Het leuke aan een uitje is dat je het samen met de ontvanger kunt doen en wat quality time hebt samen. Een uitje hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Er zijn online allerlei webshops waar je uitjes met korting kunt vinden, zoals dagtickets.nl. Hier vind je bijvoorbeeld tickets voor Toverland, Duinrell, Dolfinarium en Madame Tussauds met korting. Superleuk!

Expo XL

Bij Expo XL vind je allerlei grappige en handige geschenken. Zo verkopen ze Happy Socks met leuke printjes, geinige wijnstoppers en unicorn pantoffels. Bij Expo XL is er dus een grote kans dat je in één keer slaagt voor al je cadeaus!

Daka sport

Heb je een vriend die graag voetbalt, huisgenoten die actief hockeyen of een nichtje die helemaal gek is van tennis? Dan is het leuk om eens te kijken of je een cadeautje kunt scoren bij een sport webshop. Daka heeft een ruim aanbod en vaak goede deals. Neem daar dus zeker even een kijkje!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.