Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Leuke series op televisie voor studenten

Voor veel studenten zijn het kijken van series en films een vorm van ontspanning, tussen het drukke sociale leven, de deadlines van school en de bijbaan door. Het geeft je gedachten even rust en het kan helpen tegen stress om jezelf even rust te gunnen. Het is een vorm van vermaak en soms kun je zelfs veel dingen leren van je favo serie. Helaas loopt iedereen wel eens tegen hetzelfde probleem aan: wat moet ik nu weer kijken? Soms val je bijna in een zwart gat wanneer je alle afleveringen van je favoriete serie alweer voor de derde keer gezien hebt. Gelukkig zijn hier meer oplossingen voor dan je denkt!

Op televisie

Tegenwoordig kijken we eigenlijk allemaal vaker naar series via een streamingdienst zoals Netflix of Videoland. Dit kun je namelijk altijd terugkijken of stop zetten. Ook kun je de series hierop overal vandaan bekijken op je laptop of telefoon. Alleen misschien weet jij niet dat dit met normale televisie ook kan. Woon jij op jezelf, of ga je binnenkort op jezelf wonen? Dan heb je natuurlijk wel internet en tv nodig thuis. Met het juiste internet en televisie abonnement kun jij ook van deze voordelen gebruik maken! Je kunt namelijk ook de series op televisie terugkijken, pauzeren of vanaf het begin bekijken. Daarnaast kun je online tv kijken op je smartphone of laptop. 

Leuke series op televisie 

Je hoort het dus, series op televisie kun je net zo makkelijk kijken als die op Netflix of Videoland. Dan zijn deze leuke tips natuurlijk nog handiger!

Tip: dit zijn de leukste series op Netflix aller tijden!

  1. First Dates. In First Dates gaan mensen die normaal nooit op televisie komen op een eerste blind date. Het programma heeft de daters gematcht aan elkaar op basis van interesses en voorkeuren. Soms verlopen deze dates niet helemaal volgens plan of zijn sommige mensen op zich al erg vermakelijk om naar te kijken. Dit is ook een heerlijk programma om te kijken samen met huisgenoten, omdat het samen nog grappiger kan zijn. Het pure vermaak dat jij zoekt in televisie kijken. 
  2. Wie Is De Mol. Misschien is dit een programma dat je alleen kent omdat je moeder het kijkt, maar het is ook voor jou super leuk. De spellen zijn heel vermakelijk en na een tijdje zit jij er met jouw eigen verdenkingen van de mol helemaal in. Hoe leuk ook om samen een poule aan te maken met vrienden in de app. Misschien kunnen jullie zelfs afspreken om iets te winnen? Misschien een biertje?
  3. Lang Leven De Liefde. Hiervan heb je waarschijnlijk al veel filmpjes voorbij zien komen op Facebook. En ik kan je verzekeren, de hele serie is even grappig als de losse filmpjes. Ook hier worden single mensen aan elkaar gematcht en deze worden meteen met elkaar in een huis gezet. Dit resulteert in hilarische momenten. Ben je hier benieuwd naar? Kleine tip, bekijk eerst eens een filmpje van Rijk Hofman die Lang Leven De Liefde bekijkt. 

Hopelijk heb je genoeg inspiratie opgedaan voor een lekker ontspannen film avondje, met of zonder je huisgenoten!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.