Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Leuke activiteiten die je (bijna) géén geld kosten!

Nu het zonnetje weer vaak schijnt is het leuker om dingen buiten de deur te doen. Maar dit kost vaak geld en dat heb je niet altijd. Daarom heb ik voor jullie een aantal activiteiten op een rijtje gezet die je kunt doen zonder dat het je geld kost (of maar heel weinig) ;-)

Picknicken met vrienden

Iets dat heel erg leuk is om te doen wanneer het lekker weer is buiten is; picknicken! Ga met een kleedje en lekker eten en drinken naar het park en geniet van een ontspannen middagje in de zon! Voor picknicken kun je gewoon producten meenemen van thuis. Smeer een paar lekkere broodjes en neem een kan water mee met ee schijfje citroen erin bijvoorbeeld. Kijk gewoon wat je in huis hebt en maak er wat van! 

Buiten sporten

Ga lekker sporten! Zoek een grasveldje op en ga een potje voetballen of volleybal. Op deze manier ben je lekker bezig met een groepje vrienden. Neem een flesje water mee van thuis en het kost je helemaal niets! 

Leuke markt of braderie bezoeken

Bezoek een leuke markt of braderie. Er zijn vooral in het voorjaar veel leuke markten in verschillende steden. Het is een leuke bezigheid om hier eens rond te kijken. Bijvoorbeeld de Swan Market is erg populair. Hier vind je allerlei spulletjes die met lifestyle te maken hebben. Bijvoorbeeld leuke dingen voor in huis. Maar ook mode, handgemaakte sieraden en betaalbare kunst. Ook kun je hier lekker eten en drinken. De entree is 1 euro. En op de markt zelf kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Er rond lopen is op zich al erg leuk door de gezellige sfeer die er hangt. 

Maak gebruik van je OVjaarkaart

Ga op de dagen dat je studenten ov geldt eens lekker erop uit! Bezoek eens een andere stad en ga naar de hotspots. Deze hoeven niet perse geld te kosten. Sommige zijn ook gewoon heel mooi om gezien te hebben. Ook nu kun je eten mee nemen van huis! Of je gaat op zoek naar een lekker cheap tentje. 

Nogmaals jij bent degene die bepaalt hoe duur het wordt!

Enjoy :)  

 

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.