Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Lasergamen: de ultieme studie ontwijkend gedrag-activiteit

Als student is het belangrijk om te ontspannen en af en toe aan de studie te ontsnappen. Het ondernemen van sportieve en gezellige groepsactiviteiten draagt bij aan een gezonde en evenwichtige levensstijl. Bovendien kunnen ze helpen bij het verbeteren van vaardigheden gericht op teamwork, communicatie en probleemoplossing. Ze zijn ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en hechte vriendschappen op te bouwen. Lasergamen is hier de activiteit bij uitstek voor.

Dé ultieme activiteit om aan je studie te ontsnappen: lasergamen

Er zijn verschillende redenen die lasergamen tot de ultieme studentenactiviteit maken:

  • Herinneringen maken. Lasergamen is een leuke en onvergetelijke activiteit waar je ervaringen opdoet waar nog lang over nagepraat wordt;
  • Teambuilding. Lasergamen is een groepsactiviteit waarbij je leert om samen te werken en te communiceren. Het is een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te bouwen aan een hechte groep;
  • Fysieke activiteit. Lasergamen is een actieve en uitdagende activiteit die motiveert om te bewegen en vol energie weer in de schoolbanken plaats te nemen;
  • Uitdaging. Lasergamen daagt je uit om strategisch te denken en snel te reageren. Het is een geweldige manier om je planningsskills en reactievermogen te verbeteren; 
  • Stressvermindering. Lasergamen is een leuke en ontspannende activiteit die je de kans biedt even te ontsnappen aan de drukte van je studentenleven.

Bouw je studentenhuis om tot heuse lasergame-arena

Even ontspannen na een zware tentamenweek, lustrumviering van de studentenvereniging of gewoon even studie afwijkend gedrag vertonen? Dan is lasergamen op je eigen locatie dé ultieme activiteit.

Ga terwijl je dit leest met je gedachten naar je studentenhuis (of een andere locatie waar je wilt lasergamen), maar beeld je deze plek dan inclusief sfeerverlichting, geluid, legernetten en opblaasbare schuilplaatsen in. Hoe tof is dat? Bij lasergame specialist NL Lasergame is (bijna) alles mogelijk zolang je je fantasie de vrije loop laat.

Geen eigen locatie? Geen probleem, dan gaan we samen met je op zoek naar een geschikte plek in de buurt.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.