Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Laat je Chinese vechtsport skills zien tijdens de He Yong Gan Cup!

Op 2 juli is het zover: dan vindt de He Yong Gan Cup plaats in Apeldoorn! Tijdens dit Open Nederlandse Kampioenschap voor Chinese vechtsporten kan je jouw skills laten zien. Stijlen als Shaolin Kungfu, overige stijlen, Sanda Sanshou, Tai Chi Chuan en Pushing Hands nemen het tegen elkaar op in een sportieve competitie.

Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het wordt gehouden in sporthal Zuiderpark. Adres: 1e Wormenseweg 213 in Apeldoorn. Wil jij meedoen aan dit toernooi? Meld je dan aan via +316 82081960 of mail naar info@tcma-tournament.com!

chinese vechtsport toernooi

Check voor meer informatie de website van de He Yong Gan Cup!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.