Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Jij op de hoogte van het studentenleven... en goed voor het milieu!

Allereerst wensen wij jou een gelukkig nieuwjaar ! Op dat 2020 een prachtig jaar wordt en dat al je wensen uit mogen komen. Je komt er eigenlijk niet meer onderuit: goede voornemens. Vroeger gingen we voor gezonder eten en meer sporten, maar in 2020 draait het niet meer om ons alleen. 2020 staat in het teken van beter voor jezelf én voor de wereld zorgen! Daar doen wij als bedrijf ook graag aan mee!

Een betere wereld

Iedereen wordt zich steeds bewuster van het feit dat Moeder Natuur het moeilijk heeft. We kunnen hier allemaal een beetje aan bijdragen door minder vlees te eten, wat vaker de trein of de fiets te pakken en door afval te scheiden. Wij van Studentensteden vinden het belangrijk om hier aan mee te doen, maar daar hebben we wel een beetje jouw hulp bij nodig...

Meld je aan voor onze mailing en wij planten bomen!

Vanaf januari 2020 gaan wij namelijk bomen planten om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu! Jij kan ons helpen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en jouw vrienden uit te nodigen. Per 25 nieuwe aanmeldingen gaan wij namelijk 4 bomen planten. How about that?! Nodig al je vrienden, studiegenootjes en sportschoolmaatjes uit om hetzelfde te doen. Zo help jij mee aan die betere wereld! 

Alvast bedankt!

Namens iedereen van het team Studentensteden

Direct aanmelden nieuwsbrief

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.