Skip to main content

Zoek hier jouw studenten informatie!

Je kamer inrichten met spullen uit Utrechtse winkels

Het is eindelijk zo ver. Je hebt een plekje in jouw favoriete studentenstad Utrecht weten te bemachtigen. Het hospiteren was misschien even ploeteren en volhouden, maar je hebt het overleefd. Nu kan het leukere gedeelte beginnen. Je verlaat het ouderlijk nest en ruilt je kamer bij je ouders in voor je eerste eigen stekkie. Je bent helemaal vrij om je kamer in te richten hoe jij dat wil. Benieuwd naar leuke Utrechtse interieurwinkels? Lees dan snel verder.

Mooi en Belle

Mooi en Belle is te vinden op de Twijnstraat 37. Houd je van een Scandinavische stijl? Dan ben je bij hen aan het goede adres. Ze verkopen hele leuke interieuraccessoires zoals originele wanddecoraties, stijlvolle potten en vazen, maar ook prachtige meubels. Ook kan je er voor leuke, originele cadeautjes terecht. 

Home Stock 

Bij Home Stock kan je terecht voor van alles. Er is voor ieder wat wils. Heb je een klein budget, maar wil je toch je kamer decoreren? Dan is er genoeg keuze. Zo hebben ze heel veel leuke haakjes, edelstenen, maar ook mooie lampen voor een zacht prijsje. Naast nog veel meer betaalbare accessoires en meubels hebben ze ook wat duurdere items. Alles is er prachtig. Het adres is Oudegracht 176. 

WAAR

De winkel WAAR is absoluut de moeite waard. Hij zit in verschillende steden en gelukkig ook in ons mooie stadje Utrecht. Je kan hem vinden aan de Lijnmarkt 21. Bij WAAR vind je duurzame producten met ieder zijn eigen verhaal. Je kan er terecht voor leuke planten, zaden, manden, maar ook prachtige en unieke cadeautjes of kleinigheidjes en nog veel meer. 

KECK & LISA

Op de Zadelstraat 38 vind je dit speciale zaakje KECK & LISA. Het is geen grote winkel, maar het heeft wel een enorm aanbod aan leuke spullen. Naast dat je er fantastische cadeautjes kan vinden, kan je er ook heel goed terecht voor betaalbare woonaccessoires. Zo hebben ze allerlei producten voor de slaapkamer, de keuken en de badkamer. De keuze is reuze, want je kan er terecht voor echt van alles. Van behang tot kantoorartikelen en van klokken tot fotolijstjes, er is voor ieder wat wils. 

ZININ

Bij ZININ vind je van alles wat. Verschillende merken en stijlen wisselen elkaar af. Het heeft een erg breed assortiment. Zo kan je er terecht voor keukengerei, maar ook voor mooie accessoires voor je woon- en slaapkamer. Ze hebben de meest fantastische soorten mokken en koppen in allerlei leuke kleurtjes en stijlen. Een absolute aanrader om ZININ aan de Burgemeester Reigerstraat 11 eens te bezoeken.

Tweedehands

Naast deze unieke winkels zijn er natuurlijk ook de wat bekendere zaken waar je terecht kan voor leuke artikelen voor op je kamer. Denk hierbij aan de Hema, de Dille & Kamille, maar bijvoorbeeld ook de Kringloop. Utrecht kent ontzettend veel kringlopen en deze hebben vaak een enorm aanbod aan meubels en accessoires voor je huis. Het is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar bij veel steun je ook een (lokaal) goed doel en het is een duurzame keuze. Ook vind je bij de Kringloop unieke items waardoor het jouw kamer onderscheidt van de rest en je zo helemaal jouw eigen, authentieke plekje kan creëren. 

Iets wat absoluut niet kan missen in je kamer, zijn planten! Groen moet je doen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Utrecht Studentenstad

Het studentenleven in Utrecht is druk, gezellig en elke dag anders. Utrecht Studentenstad verzamelt daarom handige tips, toffe hotspots, de nieuwste kamers en de laatste vacatures voor studenten. Zo beleef jij een fantastische studententijd in Utrecht!

Studeren in Utrecht

Je bent er uit, je start met studeren in Utrecht. De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Utrecht

Ga je in Utrecht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Utrecht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Utrecht

Ga je studeren in Utrecht? Dan is het ook superleuk om daar op kamers te wonen! Utrecht heeft studenten namelijk veel te bieden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Utrecht Studentenstad.

Gezondheidszorg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen, wonen in een studentenhuis en ongezond eten.